Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев говори пред

...
Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев говори пред
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Азербайджан има много добър отбор, който заслужава уважение

Селекционерът на националния тим на България Илиан Илиев приказва пред azerisport.com преди проведения от ФИФА шампионат в Азербайджан, в който " трикольорите " ще вземат участие дружно с домакините и Танзания.

Ето какво сподели Илиев:

" Приехме да участваме в този шампионат, защото Азербайджан основава доста положителни условия за нас, а и няма да се постанова да пътуваме прекомерно надалеч поради тези два мача. Освен това Азербайджан има доста добър тим, победи Швеция с 3:0. Това е сериозен противник. В националния отбор има доста играчи от Карабах, който се състезава сполучливо в Лига Европа. Между другото, към този момент се разбрахме да проведем другарски мач и в България. Отборът на Танзания също е добър, взе участие в последната Купа на африканските народи. Ще бъде забавно да играем и против тях.

Като старши треньор на Черно море и на националния тим на България считам, че би било добре български футболисти да играят в Азербайджан, където има добра, конкурентна лига. В Карабах са двама някогашни играче на Черно море - Патрик Андраде и Леандро. Следим представянето им и сме удовлетворени сме от триумфа им. Но почтено казано, не поддържам връзка постоянно с тях. Надявам се да ги срещна в Баку.

В България играе азербайджанският бранител Джалал Хюсейнов, който е футболист на Арда. Мисля, че българската лига ще му помогне да израсне професионално, тъй като той към момента е млад ".
 Илиан Илиев разгласи състава за мачовете с Танзания и Азербайджан
Илиан Илиев разгласи състава за мачовете с Танзания и Азербайджан

Сред избраниците е и синът му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР