Селекционерът на националния отбор на Австрия Ралф Рангник призна, че

...
Селекционерът на националния отбор на Австрия Ралф Рангник призна, че
Коментари Харесай

Рангник призна: Разговарях с Байерн

Селекционерът на националния тим на Австрия Ралф Рангник призна, че е провел диалог с шефовете на Байерн Мюнхен и е уведомил управлението на Австрийската футболна централа.

" В момента съм съсредоточен върху отбора на Австрия и идното Европейско състезание. Ако от Байерн ми кажат, че ме желаят, тогава първо ще би трябвало да се запитам дали аз желая всичко това ", разяснява Рангник пред немското издание 90Minuten.
 Байерн ли? Унай Емери се врече във честност на Астън Вила
Байерн ли? Унай Емери се врече във честност на Астън Вила

Подписа нов контракт

" С Австрийската федерация имаме връзки, учредени на цялостно доверие. Чувствам се добре тук. В момента няма причина да се занимаваме интензивно и съответно с въпроса ", сподели Рангник.

Попитан по кое време би пристигнал подобен миг, 65-годишният немски експерт отговори: " В момента, в който Байерн каже: Искаме те. А тогава ще би трябвало да се запитам дали аз самият желая това. "

На въпрос дали възможна обязаност с Байерн Мюнхен ще се отрази на представянето на Австрия на Европейското състезание, Ралф Рангник разяснява:

" Искаме да се погрижим за тима допустимо най-добре и да се представим допустимо най-добре. С екипа си имаме доверие. Няма да играем по-добре, в случай че кажа, че сигурно ще съм тук в идващите четири години. "

" Ако реша да подхваща нещо друго, първо ще го обсъдя с националния отбор на Австрия. Финансовата страна не играе роля за мен. Това, което ме стимулира е шансът да развъртвам тим, който да бъде сполучлив ", посочи още Рангник, който има контракт с локалната федерация до 2026 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР