Селекционерът на националния отбор Илиан Илиев даде пресконференция преди европейската

...
Селекционерът на националния отбор Илиан Илиев даде пресконференция преди европейската
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Нещата не са добри за никой

Селекционерът на националния тим Илиан Илиев даде конференция преди европейската подготовка против Сърбия. Мачът в Лесковац е на следващия ден от 16:00 часа.

" Нещата не са положителни за никой, който е обвързван с българския футбол. В четвъртък единственото положително е, че показахме първата стъпка - да покажем темперамент. Това, което демонстрираха момчетата, можеше да получи по-добър отзив, в случай че не бяха нещата, които се случиха отвън стадиона. Знаехме, че ще има кротичък митинг, само че нещата са се трансформирали. Съжаляваме за случилото се.

Сърбия има футболисти от международна класа, не го споделям единствено от почитание към Сърбия. Искаме да покажем, че сме живи, да покажем, че има върху какво да стъпим - това, което на моменти показахме против Унгария. В такива мачове нашият тим може да израсне. Можем да стиснем зъби, да покажем темперамент. Надявам се на следващия ден по същия метод да бъде.

Да си кажем почтено, от това, което се случи, доста хора чакаха Унгария да ни победи. А бяхме на минута от успеха, първа в квалификациите. Трябва още веднъж да играем по този начин и още веднъж колективът да е над всичко. Равният резултат е част от играта, с точка няма да се класираме, само че значимото е да сложим основа. За два-три дни е мъчно, само че ще се опитаме да покажем някакъв жанр.

Със сигурност не е прелестно за един тим да няма победа от година, на следващия ден ще се опитаме, както против Унгария, само че, отново споделям, че излизаме против Сърбия, която има играчи от международна класа. Ние играхме в четвъртък, Сърбия в сряда контрола, те играха с много от запасите. Ние или би трябвало да подходим с променим, или единствено с нужните промени и да вършим ротация в хода на мача. Още не сме избрали. За два дни няма по какъв начин да ги вдигнем физически - това е въпрос на работата им в клубовете или на това какви експерти са.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР