Борислав Михайлов вече не е президент на Българския футболен съюз. Самият

...
Борислав Михайлов вече не е президент на Българския футболен съюз.
Самият
Коментари Харесай

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка

Борислав Михайлов към този момент не е президент на Българския футболен съюз.

Самият той заяви, че е подал оставка на днешното съвещание на Изпълкома!

Решението му се очакваше след ексцесиите по време на евроквалификацията сред България и Унгария в София.

Времено изпълняващ длъжността ще бъде Михаил Касабов, а идващото съвещание на Изпълкома ще бъде на 6 декември.

„ Искам да ви успокоя, че подадох оставка. Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на невиждан напън, клюки и експанзия “, разяснява Михайлов след Изпълкома.

„ Въпреки това, изпълнихме огромна част от задачите, които бяхме приели на последния Конгрес. Националният тим не се показа на равнище, както всички искахме. Когато е топка, няма по какъв начин да имаме гаранции за триумф. Всичко от нашия футболен съюз е осъществяване. Ние сме напълно цифровизирани. Именно поради всички старания, които поставяме за по-високо равнище, работим по този начин “, уточни той.

„ От завръщането ми насам от 2 години са въведени в употреба 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната конструкция на БФС беше направена от младежи. Всички проблеми щяха да се решат, в случай че не бяхме отдушник за родното общество. Благодаря за работата в името на футбола, въпреки и в ненормални условия. Няма да давам отговор на въпроси, имаме оставката ми, която е посредством и на вас. Нито един клуб не ми е желал оставката, а мен те ме избират. Когато говорихме събранието, че те ме избират не футболните хора, а делегатите. Футболът е за почитателите, само че футболните делегати са тези, които работят всекидневно и те избират президентът на БФС. Аз поисквам да не се намесвате на идващия президент на БФС. Радвам се, че ме държахте във форма “, добави Михайлов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР