Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов сподели след

...
Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов сподели след
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Трябва да оправим нещата за Световното

Селекционерът на националния ни волейболен тим Пламен Константинов показа след сложната победа над Република Корея с 3:2 в последния си мач от Лигата на нациите, че главния им проблем през целия шампионат са били травмите на съществени играчи и би трябвало да оправят нещата, с цел да се показват по-добре на международното състезание. Ето какво сподели още Константинов след триумфа в Техеран:

" Завършихме с победа, което е позитивното, само че не съм удовлетворен от представянето ни в Техеран. Можехме да спечелим два мача. Трябваше да спечелим първия ден против Германия. Трябва да забележим и разгадаем нашите недостатъци. Едни от най-големите ни недостатъци бяха травмите и контузиите на играчите ни. От 6-има съществени играчи 5 са с контузии и това имаше голямо въздействие върху представянето ни. Трябва да оправим нещата, с цел да се представим по-добре на международното състезание ".

" Младите ни играчи са бъдещето на българския волейбол. Те имат положителни качества да играят добре, само че са по-неопитни, а в международния волейбол най-много опитът на играчите дава равнището на тимовете. За това се нуждая от по-опитните си играчи за Мондиала ".

" Форматът на Лигата на нациите е в интерес на някои европейски тимове. Ние пътувахме до Китай и Япония, два пъти се върнахме в България, а в този момент сме в Иран. Питате ме дали най-хубавите тимове могат да изиграят 3 мача в 3 поредни дни. Може хората, които са правили тази скица на шампионата, може да не знаят какво е да се изиграе подобен шампионат ". СНИМКИ: FIVB.COM
ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - РЕПУБЛИКА КОРЕЯ 3:2 - ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР