Селекционерът на Канада Джон Хърдмън беше бесен след загубата от

...
Селекционерът на Канада Джон Хърдмън беше бесен след загубата от
Коментари Харесай

Селекционерът на Канада: Играхме превъзходно, идва ред на ш*баните хървати!

Селекционерът на Канада Джон Хърдмън беше гневен след загубата от Белгия с 0:1, пристигнала след по-добра игра на северноамериканците и скандални отсъждания на рефера от Замбия Жани Сиказве.

Най-скандалната обстановка беше в 13-ата минута, когато Еден Азар върна топката към своята врата, тя отиде в канадеца Бушанън, който финтира Ян Вертонген и бе съборен в наказателното поле. Но дузпа не беше отсъдена. Само пет минути по-рано Канада получи и изпусна дузпа, а това изрично трябваше да е втора такава. Но реферът погледна към асистента с флагчето, който бе маркирал засада, подвигна ръка и не даде дузпа. Камерите демонстрираха по какъв начин в ложите Пиерлуиджи Колина ругаеше и се хвана за главата. Шефът на съдиите към ФИФА не може да се намеси по време на мач...

След мача Хърдмън събра играчите си на терена и им приказва към 2 минути.

После показа на брифинга какво е споделил.

" Казах им - вие доказахте, че мястото ви е на международно състезание. Играхте на най-високо равнище и си заслужихте успеха. Това бе нашата вечер, само че шансът ни обърна тил, както и други фактори, за които даже не желая да стартирам да приказвам.

Те са просто смешни, нямат място на такова равнище във футбола.

Но ние играхме великолепно, а в този момент идва ред на ш*баните хървати! Да му мислят те! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР