Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Лоренцо Мичели очаква

...
Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Лоренцо Мичели очаква
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Имам пълно доверие в момичетата

Селекционерът на женския народен тим по волейбол Лоренцо Мичели чака сложни мачове на Европейското състезание, само че е удовлетворен от насъбрания досега опит от присъединяване в предходните шампионати.

" Оставането ни в Лигата на нациите беше едно ужасно достижение, тъй като нашият отбор е извънредно млад и няма интернационален опит - сподели италианският експерт пред медиите. - Вече започнахме подготовката за Европейското състезание. Знам, че ще е доста мъчно. Нашите девойки обаче схванаха какво е да се изправят против най-големите и имам цялостно доверие в тях. "

Лоренцо Мичели изрази вяра, че всички в състава ще бъдат здрави.

" В нашата група е Италия - отбор, който постоянно е любимец. В Лигата на нациите не взе участие с най-силните си състезатели, само че отново беше измежду най-хубавите. Много е значимо да се класираме втори или трети в групата и по този начин да избегнем по-силен противник на осминафиналите. Надявам се всички девойки да са здрави и подготвителният развой да мине на равнище ", сподели още италианският експерт преди тренировката в зала " Левски София ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР