Селекционерът на иранския национален тим по футбол Карлош Кейрош не

...
Селекционерът на иранския национален тим по футбол Карлош Кейрош не
Коментари Харесай

Кейрош не спира с бисерите: ФИФА да забрани Лео Меси!

Селекционерът на иранския народен отбор по футбол Карлош Кейрош не счита да прекъсва линията на колоритни изявления, които следва от предходната година. След като през декември някогашният помощник на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед си пожела Иран да играе край на Световното състезание, в този момент наставникът моли до ФИФА да спре правата на Лионел Меси, до момента в който се потвърди, че аржентинецът е човек.

Всичко наред ли е с Кейрош? Пожела си край на Световно с Иран

С Кейрош отпред Иран се класира за Мондиал 2014 година, което значи, че отборът за повторно подред ще бъде част от международни финали. През това лято те ще играят против Португалия, Испания и Мароко, до момента в който преди 4 години бяха в група против Нигерия, Босна и Херцеговина и за похлупак – Аржентина с Лео Меси в редиците си.

Иранците бяха на косъм да реализират реми против „ гаучосите”, но гол на Меси от директен свободен удар в продължението ги лиши от този късмет. „ Винаги съм твърдял, че Меси е невероятен играч”, разяснява Кейрош. „ Той не е от този свят. Ако беше индивидът, нямаше да има подобен магичен момент в оня мач.”

„ Обикновено не ми харесва да изгубвам, само че тази въпросна загуба не ми донесе отрицателни усеща. Когато видиш такава магия да се случва, знаеш, че футболът е жив. Затова е един от най-хубавите спортове на света.”

„ Още по-специално е когато този миг е дело на състезател, на който ФИФА би трябвало да му забрани да играе, до момента в който не се потвърди, че в действителност е човек!”, възкликна Кейрош.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР