Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов се надява воденият

...
Селекционерът на германския национален отбор Йоахим Льов се надява воденият
Коментари Харесай

Льов се надява на мачове между националните отбори през септември

Селекционерът на немския народен тим Йоахим Льов се надява воденият от него отбор да може да изиграе най-малко един другарски мач през септември след насилствената пауза поради пандемията от ковид.

"В развой на подготовка сме за септември, най-малко въображаемо. Дано да бъде допустимо още веднъж да играем тогава ", разяснява експертът във видео, което е качено в формалния уебсайт на Германския футболен съюз.

Приятелските мачове на четирикратните международни първенци с Испания и Италия през март бяха анулирани. Воденият от Льов състав не е играл от ноември 2019 година. Срещите от Първа и Втора Бундеслига бяха възобновени през май, а Льов е удовлетворен от показания футбол от клубовете в първите две дивизии в Германия.

"Приятно съм сюрпризиран от високото равнище и мотивацията на всички футболисти и отбори. Особено прави усещане темпото, в което минават мачовете. Единоборствата, осъществените голове, методът, по който тимовете се стараят да не позволяват попадения - това е впечатляващо. Ефектът е позитивен върху играчите, които не са взели участие в мачове от месеци и като че ли играят пред 80 хиляди ентусиасти на стадионите ", сподели още Льов.

От УЕФА към момента не са съобщили по кое време ще има дуели на равнище национални тимове, откакто Евро 2020 беше отсрочено за лятото на 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР