Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман е кандидат да замени Томас

...
Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман е кандидат да замени Томас
Коментари Харесай

Билд: Юлиан Нагелсман вероятно ще замени Томас Тухел в Байерн Мюнхен през лятото

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман е претендент да размени Томас Тухел отпред на Байерн Мюнхен от лятото, написа вестник " Билд ".

Според изданието, членът на борда на шефовете на Байерн Макс Еберл към този момент е провел първични диалози с Нагелсман за възможното му завръщане в немския първенец.

Сегашният ментор на Бундестима беше уволнен от Байерн през март 2023-а и сменен от Тухел, който към този момент разгласи, че ще се раздели с клуба след края на сезона.

Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо беше главен претендент да поеме " баварците ", само че той разгласи в петък, че ще остане в Леверкузен и през идващия сезон.

Междувременно Нагелсман има контракт с Германия до Евро 2024, на което ще бъде хазаин от 14 юни до 14 юли. Не е ясно дали Германската футболна федерация ще удължи контракта му.

Юлиан Нагелсман стартира престоя си в националния тим с победа против Съединени американски щати и тъждество с Мексико, преди да приключи 2023-а с две следващи загуби от Турция и от Австрия. Този месец обаче той изведе тима до победи против Франция и Нидерландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР