Селекционерът на Гарет Саутгейт вярва, че играчите му дават всичко

...
Селекционерът на Гарет Саутгейт вярва, че играчите му дават всичко
Коментари Харесай

Саутгейт: През миналата година бяхме най-резултатният тим в Европа

Селекционерът на Гарет Саутгейт има вяра, че играчите му дават всичко от себе си в мачовете на “Трите лъва ”. Англия записа загуба от и тъждество с в първите си срещи през новия сезон в Лигата на нациите, а тази вечер излиза против в третия мач от Група 3 в Лига „ А “. Саутгейт, който изведе страната до полуфинал на Световното състезание през 2018-а и край на Евро 2020 през 2021 година, подписа нов контракт до края на 2024-а още през ноември предходната година.

„ Няма да оставам повече от интервала, в който съм добре пристигнал, само че мисля, че мога да свърша още добра работа за тима. Смятам, че до момента също свършихме потребни неща “, разяснява Гарет Саутгейт.

„ Ако се върнете обратно, ще си спомните, че постоянно съм казвал, че няма да съм тук постоянно. Голяма част от обстановката зависи от това дали усещам, че играчите дават всичко от себе си. В момента това е по този начин “, добави селекционерът.

Той постоянно е подложен на критика, че е прекомерно внимателен в решенията си. „ Да, слушам приказките за консервативност, само че ние бяхме най-резултатният отбор в Европа през предходната година “, сподели Саутгейт, визирайки 39-те гола, които Англия вкара в международните квалификации. „ Винаги ще има хора, които не са съгласни със селекцията “, съобщи още треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР