Селекционерът на Черна гора Любиша Тумбакович заяви, че българският национален

...
Селекционерът на Черна гора Любиша Тумбакович заяви, че българският национален
Коментари Харесай

Треньорът на Черна гора: Българският тим няма силни играчи, само двама-трима

Селекционерът на Черна гора Любиша Тумбакович съобщи, че българският народен тим не се отличава с огромни звезди, само че това няма да попречи на упоритостите на домакините за победа.

Двата отбора ще се изправят един против различен в петък (22 март) в първа среща от квалификациите за европейското състезание през 2020 година на стадион " Васил Левски " в София.

" Готвим се за мача с огромна упоритост. Първата среща постоянно е забавна. Всички тимове при започване на акцията има огромна мотивация. Така е и с България. Там базират упоритостите си на положителните резултати в Лигата на нациите. Българският тим е стилен, няма доста мощни играчи. Двама-трима са положителните им. Със сигурност и те желаят успеха, както и ние ", съобщи Тумбакович.
Талантливият Антов: Бодуров ми е кумир (ВИДЕО) "Искам да видя по какъв начин ще заставам до огромните футболисти на България "
Специалистът разкри, пред черногорските медии, че има проблем с двете си звезди - Стеван Йоветич от " Монако " и Стефан Савич от " Атлетико " Мадрид, които са контузен, както и с футболисти, които нямат задоволително игрова процедура през сезона.

" Имаме и футболисти, на които им липсват мачове. Това също може да бъде проблем, само че не съм толкоз обезпокоен, тъй като тези момчета ще бъдат по-свежи и ще бъдат извънредно окуражени да покажат качествата си в срещите на националния тим. Стеван Йоветич не беше играл много време и ненапълно чакахме, че може да не бъде разполагаем, само че травмата на Стефан Савич ни изненада. Той към този момент се причисли към тима и ще опита да тренира. ", сподели той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР