Селекционерът на баскетболния отбор на България Любомир Минчев коментира случилото

...
Селекционерът на баскетболния отбор на България Любомир Минчев коментира случилото
Коментари Харесай

Любомир Минчев за Левски: Тъпа селска проява!

Селекционерът на баскетболния тим на България Любомир Минчев разяснява случилото се по време на втория заключителен мач сред Левски Лукойл и Балкан (Ботевград). Както е известно, дуелът бе преустановен, а началото на абсурда бе позиционирането на агитката на домакините тъкмо зад скамейката на Балкан.

"Нещата би трябвало да се споделят такива, каквито са. Независимо дали това, което ще кажа, ще се хареса на някой, или няма да се хареса, ще го кажа тъкмо по този начин, както е. Действията и решенията на управлението на Левски Лукойл за слагане на агитката зад пейката на Балкан може да се дефинира с три елементарни думи: тъпа селска демонстрация. Това е истината. Никой не може да ме убеди, че това е инцидентно. Видял съм неща, които бяха директно преди мача, които не се знаят и за тях не се приказва. Именно тези неща ме карат да си мисля, че е тъкмо така”, съобщи Любо Минчев пред Българска национална телевизия.

“За мен това е неповторим автогол за Тодор Стойков и Константин Папазов. Познавам ги и двамата и колкото и за Папазов да не съм сюрпризиран, съм сюрпризиран от дейностите, говоренето и решенията на Тодор Стойков. За мен има две аргументи това да се направи: или нямат ум в главата си, с цел да слагат там агитката и да чакат, че всичко ще бъде наред и да не се стигне до някакви конфликти и спорове, или просто преднамерено е поставена там агитката. Което и от двете да си изберат, е неприятно за тях, а най-лошото е, в случай че са и двете “, разяснява още наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР