Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Силвано Пранди коментира

...
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Силвано Пранди коментира
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Трябва да изтрием загубата от съзнанието си

Селекционерът на българския народен тим по волейбол Силвано Пранди разяснява показа след загубата от Япония, че " трикольорите " би трябвало да не помнят тази среща максималко бързо.
 Националите изгубиха от Япония във Варна
" Не направихме нищо, с цел да спечелим мача. Мач, който не може да се разяснява, най-малко от позиция на треньора. Приличахме на тим, който стартира да учи писмеността на волейбола.

Трябва да изтрием този мач от съзнанието си. Направихме седем неточности от сервис в тайбрека, четири от които поредно. За каква тактичност да мислим, щом не можем да вкараме топката в игра.

Започнахме да губим мача от първата точка на първия гейм. Какво би трябвало да променим за идващия мач с Италия ли? Всичко. Трябва да стартираме да играем волейбол, тъй като истината е, че през днешния ден не играхме волейбол ", сподели Пранди.

Неговият колега Юичи Накагаичи не пропусна да похвали родните почитатели и атмосферата в Двореца на културата и спорта във Варна.

" Българската аудитория беше невероятна и това прави преживяването от успеха още по-приятно. Сервирахме чудесно в хода на целия мач, само че имахме проблеми с други детайли.

Трябва да работим върху възстановяване на офанзивата си. Българите направиха доста неточности от сервис в тайбрека, което ни даде нужното преимущество ", показа Накагаичи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР