Селекционерът на България Петър Хубчев обяви на днешна пресконференция, че

...
Селекционерът на България Петър Хубчев обяви на днешна пресконференция, че
Коментари Харесай

Хубчев: Напрежението не е оправдание, трябва да победим

Селекционерът на България Петър Хубчев разгласи на днешна конференция, че се е схванал с футболистите си да не се интересуват какво става на срещата Кипър - Норвегия, а да се концентрират напълно върху конфликта против Словения.

Както е известно България и Норвегия водят люта борба за първото място в група 3 на дивизия С в шампионата Лига на нациите. Двата тима са с равни точки преди последните мачове в групата и е прекомерно евентуално головата разлика да дефинира крайния победител.

“Имаме нашите наблюдения, само че се концентрираме върху дейностите на нашия тим. Всички са здрави. Неделев е осъден. Възстановяването го направихме малко, само че интензивно. Мисля, че се получи.

Усещам, че момчетата се концентрират върху други неща, а не върху напрежението. Лесно ми е след загуба да кажа: “Знаете ли какво е напрежението?!” То няма да е опрощение.

Говорихме след мача с Кипър и се разбрахме за някои значими неща. Няма да се концентрираме върху това, че би трябвало да победим с няколко гола и да гледаме други мачове. Трябва да победим”, разясни Хубчев.

фотография: Марин Маринов, Sportal.bg Лига на нациите 5 кръг, петък 16 ноември  Кипър 1:1краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР