Селекционерът на България Петър Хубчев не бе особено щастлив след

...
Селекционерът на България Петър Хубчев не бе особено щастлив след
Коментари Харесай

Хубчев: Момчетата играха на предела на възможностите си

Селекционерът на България Петър Хубчев не бе изключително благополучен след равенството 1:1 със Словения в шампионата Лига на нациите и второто място в крайното класиране на група 3 от Лига „ C “.

„ Не обичам доста да споделям неща от съблекалнята, само че благодарих на момчетата. След нашия гол резултатът в другия мач беше 2:0, това малко ни излъга и излязохме напред, на лимита на физическите си благоприятни условия играха момчетата, не скърбя за нищо ", съобщи селекционерът на националния отбор след равенството.

" Шест мача на такова равнище, в случай че ги сменяем с другарски, не може да се получи нещо такова. Отборът израсна доста, само че има още върху какво да се работи. Ако излязат трима или четирима футболисти, даже при огромните сили оказва въздействие, какво остава за нас, несъмнено, че оказва въздействие, само че няма да се оправдаваме ", добави Хубчев.

" Разбира се, че е добре. Това несъмнено ли е? Добре е, доста добре дори ", разяснява треньорът изкачването на отбора в трета урна за идните квалификации за Евро 2020.

" Искахме да изградим колектив, само че освен на приказки. Ние сме с момчетата по 4-5 дни, би трябвало да продължим нататък, всеки един би трябвало да се самоусъвършенства и развива ", приключи Хубчев./ Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР