Селекционерът на Австралия - Греъм Арнолд, е доволен от представянето

...
Селекционерът на Австралия - Греъм Арнолд, е доволен от представянето
Коментари Харесай

Селекционерът на Австралия: Вече съм имал шанса да се изправя и срещу Марадона, и срещу Меси

Селекционерът на Австралия - Греъм Арнолд, е удовлетворен от представянето на своите избраници на Мондиал 2022. " Кенгурата " доближиха до осминафиналите на шампионата в Катар, отпадайки от Аржентина след минимална загуба 1:2.  

" Изключително съм горделив с момчетата поради всичко, което са дали, на мен и страната. Беше дълъг, тежък път от четири години и половина. Разбира се, че съм малко отчаян, тъй като можехме да реализираме повече. Но съм сигурен, че страната се гордее с тези момчета. Не всеки ден играеш против един най-хубавите тимове в света и свършихме страхотна работа. Гордея се поради жертвите, които играчите направиха през тези години ", съобщи Арнолд, представен от Агенция Франс Прес. 

Специалистът приказва за Лионел Меси и класата на Аржентина, както и за цялостното показване на австралийците на Световните шампионати. 

" Чухме доста, че сме били най-слабият тим на Австралия за всички времена. И достигнахме до осминафинал, както през 2006 година. Взехме шест точки в групата, което в никакъв случай не се е случвало. Лионел Меси? Той е необикновен и е един от най-великите за всички времена. Забележителен е. Имах привилегията да играя против Диего Марадона и да се изправя против Аржентина на Меси. Те са двама изключителни играчи, а Аржентина би трябвало да се гордее и да се радва, тъй като има двама играчи от този диаметър. Футболът е спорт, който сплотява нашата нация. Феновете бяха доста щастливи да участват на Световно състезание. Но би трябвало да е по този начин всякога и имаме потребност държавното управление да вложи пари, с цел да развием този спорт ", сподели още Греъм Арнолд.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР