Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт очаква тежък мач срещу България

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт очаква тежък мач срещу България
Коментари Харесай

Саутгейт: Очаква ни труден тест срещу България

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт чака тежък мач против България на европейската подготовка в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Той разгласи, че желае да види друго лице от отбора, който не игра добре и загуби от Чехия в Прага единствено преди няколко дни. Звездата на Тотнъм Хари Кейн пък изясни, че не се тормози от расистки прояви към отбора на следващия ден и „ трите лъва ” ще мислят единствено и само за дуела.

„ Мачът на следващия ден е доста значим за нас. В Прага резултатът и представянето ни бяха разочароващи, тъй че би трябвало да реагираме. Двубоят против България на „ Уембли ” беше сложен и го взеха решение една-две неточности. Всеки гостуващ мач е сложен и би трябвало да бъдем на допустимо най-високо равнище, с цел да реализираме задачата си – да спечелим срещата “, съобщи Саутгейт.

„ Играчите знаят доста добре, че не играха на своето равнище против Чехия и би трябвало да се вдигнем, тъй като няма смисъл да се самосъжаляваме. Аз нося главната отговорност като управител. Трябва да продължим, тъй като на следващия ден ни чака друг тест, който е не по-малко сложен. Всички са доста фокусирани върху идното следващата година Европейско състезание, от което ще приемем и някои мачове, само че към момента не сме се класирали “, предизвести Саутгейт.

„ Напълно сме съсредоточени върху мача и спечелването на трите точки на следващия ден. Имаме работа за извършване. През седмицата разговаряхме какво би трябвало да се направи, в случай че такова нещо се случи, само че то може и да не се случи. УЕФА има протокол в сходни случаи, само че нашата задача е на терена и натам ще бъде ориентирана нашата сила “, съобщи капитанът на Англия Хари Кейн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР