Сексът в Ергенът“ вече не е мираж! Звездата от Only

...
Сексът в Ергенът“ вече не е мираж! Звездата от Only
Коментари Харесай

Сексът в Ергенът“ вече не е мираж!

Сексът в „ Ергенът “ към този момент не е мираж! Звездата от „ Only fans “ Валерия се е отдала на Алек Младенов по време на последната им среща. Това разкри пред Intrigi.bg близка другарка на къдрокоската, която персонално й се похвалила до най-малката детайлност.

„ Още по време на вечерята на плажа, до момента в който камерите не са ги снимали, Валерия е споделила на Алек го желае. Натискали са се дълго време на пясъка, до момента в който и Алек се разгорещил съществено. Накрая му е предложила да влязат в морето и там са правили секс “, описа приятелката на Валерия.

Красавицата споделила, че е било доста буйно, само че и много неловко – в последна сметка останали „ незавършени неща “, които след финала били изконсумирани до дъно. Двамата се забавлявали в столичен хотел, само че срещата била еднократна.



В промото за идния епизод също излиза наяве, че е имало фамилиарност сред двамата. Дупнишката моделка обаче по този начин и не признава изрично какво тъкмо се е случило. „ Може и да е имало навлизане “, намеква Валерия, с което оставя в потрес останалите участнички.

Близкият й контакт с Алек обаче няма да изиграе основна роля за хубавицата. Тя ще е измежду последните 5 избранички на Ергена, само че по този начин и няма да успее да влезе в челната тройка. Там влизат Надежда, Магдалена и Йоанна. Младенов не избира нито една от трите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР