Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения.

...
Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения.
Коментари Харесай

Защо мъжете мислят за секс постоянно?

Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения. Затова би трябвало да намерим подобаващата половинка за нас. Но за какво мъжете мислят непрекъснато за секс? Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина дава отговор:

Според Наталия мъжете мислят за секс непрекъснато. И това е напълно обикновено. Изследване сочи, че представителите на мощния пол мислят за секс всяко пета секунда, докато нежната половинка на човечеството прави това доста по-рядко.
 секс Thinkstockphotos
Мъжете се интересуват най-вече от външния тип на дамата. Дори да имат непрекъсната партньорка и да са щастливи, това не им пречи да мислят за секс и с други дами. Въпреки това могат да бъдат моногамни през целия си живот.

„ Не правете драми, в случай че вашият мъж гледа други дами, това не значи, че не ви обича. Той просто вижда красивите дами в близост “, споделя Наталия.-->
 ревнивост Thinkstockphotos
Сексът за мъжете е просто облекчаване на физиологичните потребности, те не го свързват с страсти, усеща, сватби, деца. Ако дамите срещнат прелъстителен мъж, незабавно в главите им се появява цялостен сериал - семейство, деца, почивки, къщи.

Докато мъжете, в случай че срещнат забавна и красива жена, в главите им се появява късометражен порно филм.
 секс Thinkstockphotos
Наталия поучава: „ Не се пазете. Ако ви се прави обич, правете. Любовта на мъжете минава през секса, само че по този начин може да стигнете и до брак.
 секс Thinkstockphotos
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР