Сексът продава, това е един от най-ценните съвети за човек,

...
Сексът продава, това е един от най-ценните съвети за човек,
Коментари Харесай

Орг*зъм за продан, скрит с*кс култ, бизнес за милиони – какво се крие зад OneTaste

Сексът продава, това е един от най-ценните препоръки за човек, който желае да пробие в една промишленост. Ето за какво се радваме на изводи като „ В България музиката се гледа, не се слуша. “. Провокативното и половото разсънват оня хубав подтик, който подсъзнателно ни кара да свързваме един сапун с голото тяло на дамата, която го тества в късите няколко секунди. Каквото и да си приказваме, индивидът е най-елементарното създание и се манипулира толкоз елементарно, че към този момент даже не е забавно да се мисли една по-добра реклама.

Колкото по-гола е тя, толкоз по-висок става и шансът за консумация. Какво да създадем, в случай че обаче нямаме артикул? Какво да продаваме? В идващите редове желаеме да разкажем историята на дамата, която трансформира женския оргазъм  в артикул и потвърди, че на един американец може да се продаде всичко от златен въздух в кутия, а към този момент и газове на жена в буркан, до секс.

И преди да помислите, че ще приказваме за най-древната специалност, фокусът тук ще бъде върху компания, която се пробва да продаде допустимо най-хубавите умения за правене на секс. Точно по този начин, в Съединени американски щати може да закупите семинар за възстановяване на половите ви качества, което значително не може да се преглежда като нещо неприятно.

Основател на цялото придвижване е Никол Деадоне. Жената показва своята бакалавърска степен по полова връзка, учи йога, будистка медитация и в един миг взема решение да преподава полови познания на мъже и дами, с цел да бъде сигурна, че всяка една жена ще доближи своя оргазъм. Всичко наподобява прекомерно почтено, а и дано си признаем, в случай че срещата по-сериозни проблеми в леглото, то най-вероятно ще желаете да отидете някъде, където специалист може да ви изясни какво тъкмо вършиме неверно.

Да, комплицирано е да приемем, че сексът също е просвета и с малко повече знания дава нужния резултат, само че на запад ще открием, че всеки гуру с знания за мъжката ерекция и женския клитор ще бъде посипан с пари. Приказката на Никол стартира през 2004 година и всичко наподобява тъкмо толкоз почтено, колкото си мислим. Единствената детайлност е, че Никол има тъмна страна, която ще помогне за построяването на новия, цифров и даже неосъществим Содом и Гомор.

Едва ли някой може да подозира, че секс култът, който се прави оценка на милиони долари, продължава да съществува повече от 15 години, като компанията OneTaste през днешния ден се споделя Orgasm Inc.

Едва ли има човешко създание, което да не желае да изпита 15-минутен оргазъм. Това е рекламата, която Никол и нейният брачен партньор Робърт Кандъл пускат в пространството и я насочват към дамите. В дребният текст ще открием, че това е специфична оргазмична медитация, която разрешава на тялото да премине в едно по-дълбоко положение и да усети всяко туптене на нервите.

Самата медитация в действителност наподобява забавно, прочее няма по какъв начин да не открием, че има задоволително мераклии, изключително откакто против няколко хиляди $ ще открием, че един мъж, по теоретичен метод, употребява тялото на жена, с цел да допира интимните ѝ елементи и с малко повече лубрикант гали жена на инцидентен принцип, която след 15 минути би трябвало да изпита оргазъм. Не се майтапим, не преувеличаваме, това е чистата истина и концепция зад медитацията на Никол и нейния брачен партньор.

Вярвате или не, откакто вратите са отворени, всевъзможни небогати и нещастни душици, които имат проблеми с връзката или просто имат някои жестоки и свирепи култове, получават опция да опитват с предоставено женско тяло. Дамите за опита постоянно се наемат особено за случая и получават средства, някои могат да дойдат изцяло гратис на семинара, стига да са съгласни, че към 10 индивида ще ги галят в границите на деня, за  да опитват – желаете или не, клиторът е нужен признак.

Мъжете би трябвало да заплащат обилно, а в тези редки случаи, когато липсват дами, Никол изисква от личния състав да се включва в тези занимания. Добре пристигнали в модерния капитализъм, където всичко е за обмен, от душата до тялото ви, просто не знаем кое е първото на поточната линия на касата.

Историята продължава, въпреки всичко няма по какъв начин да избягаме от обстоятелството, че когато на едно място се съберат перверзници, подтикнати от концепцията, че могат да бъдат безспорните полови богове, отклоненията ще се родят доста бързо.

Никол взема решение да прави курсове по BDSM, стартира да преподава най-различни странни оргии, в които вземат участие нейните чиновници с концепцията, че би трябвало да се успокояват или да опознават тялото си. Самата тя ще желае някой да трансформира учението ѝ в вяра. Точните думи на основателката на оргазмът за обмен ще са:

„ Можете да си купите Бог от Amazon, аз се пробвам да продавам секса! “

И тук ситуацията излиза отвън надзор. Американката съумява да генерира милиони долари в продажба на курсове, книги, онлайн уроци. Нейните лектори обикалят целия свят, събират и други мераклии, които желаят да допрян женска, а това не се е случвало в последните 20 години.

Самата Никол предлага персонални срещи за сума от 20-30 хиляди $ и всичко това в името на оргазма, който от 15-минутен ще увеличи своята стойност на 30 минути или даже час. Колкото по-дълго е преживяването, толкоз зелени банкноти отлитат в организацията, проповядваща, че сексът ще реши проблемите на международния апетит – това също са думи на Никол. Някъде през 2015 година стартират да излизат истините за тайния секс фетиш.

Мишел е една от дамите, които е решила да подписа брак. На сватбата си не кани фамилията и приятелите. С нея са дузина други полови миряни, отдадени на религиозния оргазъм и концепцията, че могат да доближат до най-дълбокото равнище на нирвана. Последните 10 месеца ще са били изпълнени с проучването на човешкото тяло с фокус към половата приятност. Мишел няма красива рокля, а нещо, което е взело от друга сектантка, сантименталната локация е всекидневната на къща, която е наета в Сан Франциско.

Никой не знае за какво се омъжва, само че това като че ли идва като отговорности от половото придвижване, в което членува. Много по-късно дамата ще признае, че нещо се е объркало толкоз доста, че вместо да получи повече полов опит и да се любува на наученото, тя на практика е продала своята душа на Никол и нейните промити мозъци, които постоянно се назовават плебеи.

Всички чиновници живеят в особено наети къщи от компанията, с цел да бъде затворен оргазмичният кръг. Във всички седем дни от седмицата се практикува оргазмична медитация сред сътрудниците. През останалото време търсят нови хора, които да се отдадат на изкуството на оргазма и да влагат още хиляди долари в този фетиш. Не е мъчно да се открият богати хора в Манхатън, които на драго сърце да галят жена, която е гола от кръста надолу и да упражняват своите придвижвания.

Кой би подозирал, че едно от най-примитивните човешки преживявания може да коства толкоз доста. Рекламата и визията на компанията, която се прави оценка на милиони долари ще бъде още по-шлифована. Служителите са сияещи, чисти и подготвени да предложат още повече знания. Мишел не може да каже, че печели пари, тъкмо противоположното – все още на сватбата има дълг от 20 хиляди $, а по-късно ще закупи още един курс за 36 хиляди $, който ще се организира от гуруто Никол. Когато тя и брачният партньор и напущат въпросната организация, освен това единствено след няколко месеца, дългът им ще е за повече от 150 хиляди $.

Ако сметнете, че тези курсове постоянно се организират с 20-30 индивида и то всеки ден, можете да бъдете сигурни, че пари има за безусловно всичко. За страдание има и тъмна страна на Луната, постоянно има такава. Освен търсенето на същинското и чисто преживяване, дамите ще бъдат жертва на полови хищници, постоянно ще се озовават тук-там с хора, които не желаят да срещат в никакъв случай в живота си. Тук ще открием историята на жена, която е била полово измъчвана като дребна и желала да открие метод да се отърси от предишното.

Решението на половата повелителка е чудовищно. Вместо да се помогне или най-малко да се съобщи, че тази клиентка няма място в курса на Содом и Гомор, организаторката стартира да приготвя най-различни издевателства над нея. По нейните думи са търсени мъже от Тиндър, които да продължат издевателствата, нейният сътрудник в курсовете, само че не знаем дали е бил персонален сътрудник в живота, постоянно я биел, тъй като дамата не отговаряла на половия див звяр в него. За въпросната дама, която подписва контракт за опазване на дискретност по отношение на практиките, чашата прелива, когато един от уроците е обвързван с обезчестяване от 10 индивида и по-късно физическо принуждение.

По думите на някои от чиновниците, които също бързат да избягат от този пъкъл – Никол търсила уязвими дами, които да извършват всички стремежи на мъжете, пристигнали не просто, с цел да научат нещо ново, а да осъществят половите си мечти. Ако няма задоволително жертви, чиновниците (най-често жените) би трябвало да се отдадат на клиентите. Парите са добре пристигнали, въпреки всичко единствено за 2017 година приходите са към 12 милиона $.

Като бонус ще открием, че Никол написа най-различни книги, които бързо се трансформират в бестселър, само че никой не може да удостовери дали в действителност това не е операцията, която да притегля нови и нови клиенти. И не си мислете, че когато преминете през цялата годишна стратегия от курсове – цената е 60 хиляди $ за един човек – чиновниците няма да предлагат наново записване, тъй като нещо не е уловено от есенцията.

Едни от най-големите жертви ще бъдат млади и красиви дами, съпроводени от мъже, които постоянно са програмисти и мъчно могат да поддържат връзка с хора. Ако се окаже, че някой клиент не може да заплаща крупната сума от 10 хиляди $ за курс от седмица, чиновниците постоянно ще му подскажат, че не е належащо да се концентрира върху парите, откакто наученото ще промени живота му. Няма по какъв начин да не го промени, въпреки всичко ще приказваме за задължения, които се носят цялостен живот.

Всеки е добре пристигнал в култа, стига да разполага с долари. Лора е 53-годишна здравна сестра в Лос Анджелис, която прави оценка обстоятелството, че на всички полови медитации е галена от мъже, които са на половина на нейната възраст. Отношението и на по-младите дами не може да се пренебрегва, затова ще са нужни единствено 2 седмици, с цел да се придвижи в една от къщите, резервирани особено за организацията в Санта Моника.

Веднъж откакто отхвърля да купува курсове, галенето завършва, а студенината в действителност може да се усети. Следователно дамата ще стартира да изпразва кредитните карти и да търси нови разновидности за спиритуалното извисяване. Мнозина би трябвало да се радват, че Буда не е бил скъперник.

Всичко е следено и тествано, това биха ви споделили очевидците на придвижването на женския оргазъм. Единственият проблем е, че ще стартират да се оферират връзки и тествания, които никой отвън сектата няма да откри за естествени. Често симпатичните асистенти ще се сменят с хора, които имат отблъскваща визия и са нападателни в своите връзки. Отказът да се спи с някого се преглежда като най-голямата неточност. През 2015 година компанията заплаща на Ейри Бланк сумата от 325 хиляди $, тъй като е била накарана да спи с посочени мъже по време на курса си, като тя самата решила, че това прекарване не е нищо друго, с изключение на обезчестяване.

Какво получават самите чиновници на компанията? Обикновено се твърди, че за всеки един вербуван нов клиент, служителят ще получи към 20%. Това в действителност е добра вест, изключително откакто един курс е към 10 хиляди $. Оказва се, че тези 20% се разделят с още 5-6 индивида и сумата е едвам 200-300 $ на месец. Никой не остава богат в тази вълнуваща полова среда. Истината е, че всички пари отиват при Никол, до момента в който подведените живеят месеци наред на обществени помощи, пробват се да открият старите си другари, които по този начин или другояче са се отказали от тях и се пробват да не помнят сектата, в която са влизали.

Що се отнася до Никол, тя продава своя дял за милиони долари и изчезва от сцената, пробвайки се да написа нова книга, като понякога преподава. Пострадалите не престават да дават показания във ФРБ, които въпреки това не могат да повярват размаха на една от най-бруталните операции на новото хилядолетие. Сексът продава, сексът е безценен и явно е задоволително да откриете хищници и жертви, които да търсят по-добър живот или да задоволят своите най-черни култове.

Оргазмът си остава оргазъм, той в никакъв случай няма да ви докара до безкрайните глъбини на удоволствието. Нека не забравяме, че хомоеректус просто не оцеля пътя на еволюцията. Ако въпреки всичко не вярвате, заложете всичките си пари и имущество и позволете на непознати хора да ви галят, не го предлагаме, само че е явно, че някой съумя да продаде мита за безкрайния оргазъм и да излезе от най-свирепите каузи с чиста съвест и дебели джобове.

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР