Сексът преди заспиване е не само красив ритуал за лека

...
Сексът преди заспиване е не само красив ритуал за лека
Коментари Харесай

Защо сексът преди лягане е особено полезен за здравето?

Сексът преди заспиване е освен хубав обред за лека нощ, само че има и позитивен ефект  върху здравето. Тук посочваме четири аргументи за какво би трябвало да се радвате на фамилиарност с колегата си най-много вечер.

Сексът е значима част от връзката, без значение дали сте женени, или съжителствате без брак. За доста двойки сексът е освен това от плътско облекчаване. Интимността основава непосредственост и предлага сигурност, за каквато постоянно мечтаят сътрудниците в една връзка. Освен това сексът може да усъвършенства и здравето, изключително в случай че го практикувате преди заспиване.

1. Сексът преди заспиване намалява равнището на напрежението

В днешното забързано време е от извънредно значение да понижим напрежението. Това ни се удава на първо място посредством секса, тъй като тогава се отпускаме изцяло с помощта на ендорфина и другите хормони на щастието, които се освобождават при акта. Едно проучване на университета в Отава от 2016 година стига до извода, че сексът преди лягане оказва помощ освен за тоталното изключване от околния свят, само че благоприятства и съня.

2. Сексът преди лягане понижава риска от инфаркт

Често по време на сексуален акт се лее доста пот, само че усилието си заслужава. Не единствено във връзка с кулминационната точка, само че и на сърцето. Кръвното налягане се намалява, кръвообращението се усъвършенства и се изгарят сред 75 и 150 калории единствено за половин час.  Затова е добре да включите вечерните милувки в седмичната си секс стратегия.  

3. Сексът преди лягане понижава риска от рак на простатата

Според едно американско изследване мъжете, които еякулират постоянно, са по-малко застрашени от рак на простатата. Още една причина да се гушкате с обичаната си вечер преди да заспите. Разбира се, това не значи, че не може да го вършиме и по друго време, в случай че сте в уместно въодушевление.

4. Сексът преди лягане се грижи за по-хубава кожа

Вечерният секс се отразява удобно и върху кожата. Американските кожни лекари изхождат от това, че по-доброто кръвооросяване и намаляването на напрежението при полов контакт доста усъвършенства общото й положение и тип.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР