Сексапилни жени под прикритие следят фолкпевеца Фики. Чалгарят, който през

...
Сексапилни жени под прикритие следят фолкпевеца Фики. Чалгарят, който през
Коментари Харесай

Нежни детективи по петите на Фики Стораро

Сексапилни дами под прикритие наблюдават фолкпевеца Фики. Чалгарят, който през последните месеци се е отдал на бащинството и има все по-малко обществени изяви, е подложен на непоколебим надзор от брачната половинка си Гюлджан. Младата жена няма доста доверие на благоверния си, който в предишното имаше славата на огромен коцкар.

Затова и Гюлджан се е решила на крайната мярка - наела е свои приятелки да наблюдават Фики, до момента в който той върви на участия, а тя гледа бебето им у дома. Разкрепостените девойки обикалят и купонясват в нощните заведения, където чалгарят пее, и скрито следят дали не се задява с почитателките си, написа "България Днес ".

На едно от последните си участия Фики беше изненадващо мирен и апатичен към женското внимание по отношение на него. Девойките все по този начин напористо го заобикаляха, само че той не смееше да допре нито една от тях. Вероятно чалгарят знае, че е следен, и по тази причина демонстрираше държание на образцов брачен партньор, който няма потребност от непознати милувки.

Следенето на обичания мъж не е нещо, което единствено Фики е претърпял. Подобно нещо преди години се случи и на тромпетиста от "Ку-ку бенд " Йордан Йончев-Гъмзата. Жената до него се съмняваше във верността му и персонално се зае да го следи дали не кръшка от правия път. Многобройните му участия я умориха и тя се отхвърли по цели нощи да върви по петите му.

"И за Фики има лъч вяра, че ще може умерено да се забавлява и няма да го сочат с пръст, че е станал мъж под чехъл, а единствено преди няколко месеца беше най-желаният мъж в страната ", разясняват почитатели.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР