Секс скара две семейства във Биг Брадър- става дума за

...
Секс скара две семейства във Биг Брадър- става дума за
Коментари Харесай

Изневери разделиха две семейства в Брадъра, изгонили Елена от църква, Соня Немска страда за бившия, фалшива целувка скара Емануела и Златка и още…

Секс скара две фамилии във Биг Брадър- става дума за Соня Немска, която се раздели с дългогодишния  си другар Денислав, който й кръшна в Къщата, както постъпи и участничката във втория сезон на шоуто Елена. Тя избра изневярата и се радели освен с любовта, само че и с огромната премия, която сграбчи мъжът й Мирослав.

Любовна драма се заформи и в тазгодишното издание на формата. Емануела се оказа в неизгодна позиция и избрана като трети човек във връзката на именития сваляч  Благой Георгиев и Русата Златка.

След подигравателните мнения от съквартирантите, че Емануела и Благой се целуват, закъснявайки за следващата задача Русата Златка не сдържа нервите си и атакува Благой. „ Взеха те за насмешка “, сопна се тя. „ Кой сподели, че с Емануела сме се целували, Не е занимателно, не е ок, има афектирани, на никого не му е прелестно протичащото се “, сподели Благой пробвайки се да вземе нещата в свои ръце.

Разбира се историята занапред ще се развива, само че надали ще стигне размерите на абсурда межди Жени Калканджиева, половинката й Тачо и неговата държанка Зорница Линдарева. Тримата деляха общ покрив в шестия сезон на Брадъра. Калканджиева не устоя и подвигна всеизвестен скандал и драма, определяйки държанието на Линдарева като просташко, а дейностите й лекомислени.

Класически любовен триъгълник бе обстановката с фолк певицата Соня Немска и братята Денислав и Иванина. Макар да бе отвън къщата певицата изкъсо следеше протичащото се сред палавата русокоска и Денислав. Мачото явно бе подведен от мита, че нещо може да остане прикрито от камерите, не един път показва благосклонностите си към  Иванина. Соня доста пъти е споменавала, че той остава огромната обич в живота й, написа „ Телеграф “.

Спряганата за хубавата Елена в Къщата и участничка във втория сезон на шоуто изневери на половинката си с фризьора Мъро . Дамата прочула се със скандалното си държание през днешния ден не ще да чуе за някогашния си мъж. След като сграбчи огромната премия от 200 бона той я заряза като непотребна движимост. „ Сблъсках се с омразата на целия свят след шоуто. Изгониха ме от църквата точно на Великден. Влязох в храма, а няколко дами ме нападнаха и споделиха, че безчестя Бог “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР