Секретните документи от времето на вицепрезидентството на Джо Байдън, открити

...
Секретните документи от времето на вицепрезидентството на Джо Байдън, открити
Коментари Харесай

Драма с Байдън! Какво разкриха секретни документи

Секретните документи от времето на вицепрезидентството на Джо Байдън, открити във Вашингтонския мозъчен концерн, обвързван с него, съдържат разследващи данни на Съединени американски щати за Украйна, Иран и Англия. Това заяви Си Ен Ен, базирайки се на свои източници.

Документите, открити в постройката на Центъра за дипломация и световна ангажираност под името " Байдън ", датират от 2013-2016 година Те съдържат, наред с други неща, " разследващи и осведомителни материали на Съединени американски щати, свързани с Украйна, Иран и Обединеното кралство, наред с други ". Източниците на малкия екран не прецизираха каква тъкмо информация се съдържа в документите.
-->
Телевизионният канал Си Би Ес заяви, базирайки се на свои източници, че в Центъра за дипломация и световна ангажираност, открит през 2018 година с поддръжката на Университета на Пенсилвания, са открити към 10 класифицирани документа от времето на вицепрезидентството на Байдън. Както удостовери Белият дом, документите са открити от юристите на Байдън на 2 ноември 2022 година преди междинните избори за Конгрес на Съединени американски щати, след което са докладвани на Националния списък на Съединени американски щати, където би трябвало да бъдат предадени всички сходни документи, напомня БГНЕС.

Националният списък осведоми Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, което стартира разследване как класифицираните документи са попаднали в постройката на мозъчния концерн. Прегледът е предварителна стъпка, след която ръководителят на Министерството на правораздаването ще би трябвало да реши дали е належащо по-нататъшно следствие и да назначи специфичен прокурор, който да прегледа случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР