Сегашното управление превърна Карнобат в общината с най-много соларни паркове

...
Сегашното управление превърна Карнобат в общината с най-много соларни паркове
Коментари Харесай

Тодор Байчев: БСП работи за подкрепа на местни производства – соларните паркове не отварят места

„ Сегашното ръководство трансформира Карнобат в общината с най-вече слънчеви паркове в Бургаска област. Това са големи вложения, само че на процедура във всеки един от парковете има най-вече по 4-ма, 5-ма охранители, освен това на минимална работна заплата. Това не дава добавена стойност, нито носи резистентност, нито пък допуска развиване ”, съобщи в спор за развиването на Карнобат по БНР претендентът за кмет на „ Българска социалистическа партия за България ” Тодор Байчев.
Българска социалистическа партия имаме ясни решения за поддръжка на вложителите, и то най-много на тези, които разкриват производства, дружно със съпътстващи браншове като превоз и  търговия, акцентира Байчев.
На второ място той сложи казуса с локалните налози и такси. „ Необходимо е да се поддържат локални налози и такси под междинните за страната. Защото, още при започване на настоящия управнически мандат през 2019 г бяха препоръчани едни налози, много по-високи от междинните за страната. А Община Карнобат не може да се похвали с високи приходи ”, уточни претендентът за кмет на „ Българска социалистическа партия за България ”.> Като трета предпочитана цел социалистът си е сложил увеличение на приходите от аграрни земи и горски фонд най-малко с 20 %. „ Тези средства могат да се връщат към хората под формата на обществена поддръжка и действия ”, уточни Байчев.  
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР