Сегашното българско правителство връща страната 30 години назад. Към най-тежкия

...
Сегашното българско правителство връща страната 30 години назад. Към най-тежкия
Коментари Харесай

Световни лидери подкрепиха Борисов и ГЕРБ за изборите на 11 юли

" Сегашното българско държавно управление връща страната 30 години обратно. Към най-тежкия интервал на социализма. Президентът и Българската социалистическа партия гледат към предишното. А ние би трябвало да отправим взор към бъдещето. Най-правилният глас е гласът за същинското дясно, за ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. "

С тези думи генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес се обърна към Бойко Борисов и Политическа партия ГЕРБ дни преди парламентарните избори.

" Има подозрения за интервенция в изборния развой и липсва на прогрес във имунизационния проект. Средствата по Плана за възобновяване не се употребяват, а България има мощна потребност от тях. Ситуацията е тежка. Всичко това значи, че нашите проевропейски и дясно-центристки другари би трябвало да се завърнат. Защото точно ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ни съставляват на идните избори ", акцентира генералният секретар на ЕНП.

Той бе безапелационен, че Европейски Съюз се нуждае от мощна, стимулирана и проевропейска България. Такава, каквато могат да я създадат от Коалиция ГЕРБ-СДС.

" Можем и ще разчитаме на вас ", приключи Лопес.



В особено видеообръщение до Борисов и ГЕРБ австрийският канцлер и водач на Австрийската национална партия Себастиан Курц, съобщи, че има вяра, че е от решаващо значение България скоро още веднъж да има мощно, дейно и работещо държавно управление, " с цел да можем всички дружно в Европа освен да успеем да победим пандемията, само че и да използваме опциите на икономическия напредък, който следва в цяла Европа ".

Той пожела триумф на идните парламентарни избори и изрази вярата си, че ГЕРБ ще получи необятна поддръжка.

" За да могат хората да се възползват от икономическия напредък и да се завърнем още веднъж към естествения метод на живот ", означи Курц.



" Изпращам сърдечни поздрави към България и искам доста триумф на изборите ", приключи водачът на Австрийската национална партия.

Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви на изборите на 11 юли с бюлетина номер 5.

Агитационен материал на ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР