Сега след отвличането на Адриан обмислях дали е възможно палежът

...
Сега след отвличането на Адриан обмислях дали е възможно палежът
Коментари Харесай

Бащата на отвлечения Адриан: Мислех дали палежът на къщата ни е свързан с отвличането

Сега след отвличането на Адриан обмислях дали е допустимо палежът да е част от сюжета за похищение на вниманието на проверяващите в друга посока. Никога не съм си помислил, че някой може да ми отмъщава по този начин за мои бизнес дейности “. Това сподели бащата на отвлеченото момче. Преживяхме най-големия призрачен сън в нашия живот. Възстановяваме се последователно след големия потрес, който понесохме. Адриан също последователно се възвръща, почива си. Това бе голям стрес за нас. Това описа предприемачът Тони Златков. „ Когато Адриан се прибра беше объркан и уплашен. Първите минути са ми все едно изтрити от съзнанието. Спомням си, че се прегръщахме се, бяхме безпределно щастливи, имаше и сълзи “, добави бащата. „ Адриан е естествен младеж, който е тръгнал по своя път на развиване. Той е извънредно мощен и балансиран, в никакъв случай не е изпадал в каквато и да е сериозна или стресова обстановка. Не знаехме и по какъв начин ще реагира от всичко това.
През цялото време е мислел какво ще се случи. Бил е в извънредно нестабилно състояние. Гледаме да не връщаме тематиката към момента “, акцентира Златков.

Златков акцентира, че в такава обстановка никой не може да изолира полицията. „ В първите мигове започнах да го диря по телефона, само че той беше в колата му. 10 минути, откакто открих колата оповестих за това на тел. 112. 20 минути по-късно от Министерство на вътрешните работи се свързаха с мен и започнаха да работят два щаба. На идващия ден получих първия сигнал, че синът ми е похитен посредством смс. Получавах смс-и единствено на моя телефон. Изключително съм впечатлен от бързите и експертни дейности на полицията. Експертите ни съветваха и ни срещнаха с други такива случаи. Похитителите водеха връзка без закани и възпитано. Бяха се държали добре с Адриан “. Той е бил в неприятна атмосфера, само че не точни както при " Наглите ", стана ясно от думите му.

„ Исках доказателства, че Адриан е жив и по какъв начин е “, добави бащата. Той отхвърли изрично догатката на специалисти по сигурността, които допуснаха, че хора от приятелския кръг на Адриан може да стоят в дъното на отвличането. „ Приятелския кръг на Адриан са млади, интелигентни мъже, които са тръгнали по своя път на развиване “. „ Благодарение на помощта на доста наши другари и сътрудници събирахме парите в продължение на 4-5 дни. Категорично може да се каже, че в последните дни живота ми беше обвързван със събиране на пари. Похитителите съблюдаваха обещанието си и освободиха сина ми, за което им благодаря, колкото и необичайно да звучи. До този миг никой от фамилията ми не е получавал закани, не сме имали и защита “. „ Просто ги хвърлих от един мост, както ми беше подредено. В избрана чанта, както ми беше подредено. Направих го персонално. Беше рисково и аз самия помолих органите да не спомагат. Не съм имал терзания, че ще бъдат похитен “, разкри Златков.

Бизнесменът не счита, че отвличането на сина му е обвързвано с бизнес. „ Не считам, че съм предприемач на толкоз високо равнище. Смятам, че съм на приблизително равнище в страната. Не мисля, че сме застрашавали бизнес ползите на който и да е, с цел да сме обект на закани. Да имаше палеж в нашата автокъща. Не мисля, че някаква друга компания, която би желала да изземе пазарен дял, би тръгнала да го прави. Това не е бизнес, в който има такива разчиствания на сметки. Сега след отвличането на Адриан обмислях дали е допустимо палежът да е част от сюжета за похищение на вниманието на проверяващите в друга посока. Никога не съм си помислил, че някой може да ми отмъщава по този начин за мои бизнес дейности “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР