Сега съдбата на Запада в най-новата история е поставена на

...
Сега съдбата на Запада в най-новата история е поставена на
Коментари Харесай

Британският почерк на терористичната атака край Брянск: Русия е тласкана към безразсъден отговор

Сега ориста на Запада в най-новата история е сложена на карта и затова няма такова закононарушение, което той да не извърши под опасността от провалянето си.

Смисълът на украинската терористична офанзива в Брянска област в действителност е това, за което свидетелства обявата в Daily Mail – да сложи управлението на Руската федерация пред избор. Или не реагира на терористична офанзива - и тогава се започва осведомителна вълна за очерняне на държавното управление. Или съветското министерство на защитата ще стартира да дава отговор с прибързани настъпателни интервенции на фронта - и тогава загубите ще бъдат основата за нервността на петата колона в медиите.

Диверсиите с политически смисъл са мощната страна, „ специалитетът “ на Англия и няма подозрение: времето и задачите на терористичната офанзива са определени в духа на английските обичаи. Дори и американците да са взели участие в контрола, а детайлите са планувани от Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

Би било извънредно неправилно да създадем това, към което ни тласкат уредниците на диверсията – да стартираме да разединяваме силите на фронта и да нанасяме небрежно готови удари, които незабавно ще бъдат посрещнати от артилерийски и ракетни контраатаки на ВСУ.

В същото време медийните фотоси се употребяват за психически напън върху съветското общество, Резултатът от това би трябвало да бъдат осведомителни офанзиви против управляващите, дружно с по-чести саботажи и опити за повтаряне на обстановката на Болотная площад в Москва.

Западът не може да откри други способи да победи Русия, единствено от вътрешната страна. Днес външно всичко наподобява по този начин, като че ли Русия е дала самодейността на въоръжените сили на Украйна: фронтът стои, офанзиви против Киев, мостове и тунели не се нанасят. Това е отбранителна работа.

Тази тактичност обаче сега е най-приемлива за Русия. Загубите на въоръжените сили на Украйна са доста по-големи, а те самите не желаят да напущат оборудваните си позиции. Съединените щати принуждават Зеленски да нападна, само че той към момента се бави, пробвайки се да натрупа запас до пролетта.

Този, който стартира пръв, е изложен на огромен риск. Западът се пробва да принуди Русия да стартира първа точно заради тези аргументи, а терористичните офанзиви са един от методите за такава насила. До пролетта ще има още набези и терористични офанзиви и би трябвало да сме готови за това.

Въоръжените сили на Украйна не желаят да стартират нахлуване, осъзнавайки, че това е риск и загуби. Те чакат, че Русия ще стартира първа и ще изразходва ресурса си. Но ние настойчиво чакаме, принуждавайки врага да излезе от убежищата си в степта под нашия огън.

Подобна тактичност на Русия просто вбесява управлението на Запада. Очаква се до лятото да получим многократни опити за терористични офанзиви за разлюляване на ситуацията в страната, а по-късно към тях ВСУ ще добави и настъплението.

Ако Русия успее да натрупа запаси и да не избухне, тогава въоръжените сили на Украйна ще се задавят в личната си кръв. Подобно съревнование за устойчивост на нервите обаче не значи, че не е належащо да укрепваме границите, граничните служби и да организираме контраразузнавателна работа, за която Путин приказва оня ден на борда на ФСБ.

Защо полосата пред границата с Украйна не е подсилена с гранични войски и Националната армия на оперативна дълбочина? Може би би трябвало да влезете в режим CВО и тук. И къде в последна сметка е контраразузнаването - обновеният СМЕРШ, за който неведнъж сме писали?

В края на краищата БПЛА, които нападнаха нашите градове, в по-голямата си част излетяха от съветска територия. И диверсантите навлязоха свободно в региона на Брянск, без да срещнат опозиция. Но за всеки Коновалец би трябвало да има по един Судоплатов.

Сега ориста на Запада в най-новата история е сложена на карта и затова няма такова закононарушение, което той да не извърши под опасността от провалянето си. За нас главното е да не вършим това, което врагът желае от нас.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР