Сега RHS и тръстовете за дивата природа подкрепят охлювите в

...
Сега RHS и тръстовете за дивата природа подкрепят охлювите в
Коментари Харесай

Британците трябва да се „сприятеляват“ с охлюви и охлюви в градините си, казват благотворителните организации

Сега RHS и тръстовете за дивата природа поддържат охлювите в акция, с цел да накарат хората да „ създадат другари с мекотели “, наблягайки, че те постоянно може да бъде най-хубавият другар на градинаря.

Хелън Босток, старши експерт по дивата природа на RHS, сподели: „ Въпреки че дребен брой охлюви и охлюви могат да причинят вреди на избрани растения, като цяло те носят доста изгоди за градината и способстват за една уравновесена екосистема.

„ Надяваме се, че като акцентираме значимата работа, която мекотелите правят в нашите градини, можем да им помогнем да си върнат заслужената известност. “

Благотворителните организации сподели, че от към 150 типа охлюви и охлюви в Обединеното кралство, единствено „ дребна част “ основават проблеми за градинарите, като множеството вместо това ядат гниещи растения, гъби, тор и даже мъртви животни.

Те също популяризират по какъв начин намаляващи типове като дроздове и таралежи ядат мекотелите и издаде пет съвета по какъв начин да изградите по-добра среда за създанията.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР