Сега пътят ми е ясен и светъл и гледам напред.

...
Сега пътят ми е ясен и светъл и гледам напред.
Коментари Харесай

Синът На Цеца Велко С Разтърсващи Разкрития За Баща Си Аркан! Вижте Какъв Ужас Е Изживял!

Сега пътят ми е явен и ярък и виждам напред. Сега имам собствен личен път, който желае може да го върви с мен, а който не желае, може да гледа завистливо в профил “, споделя още синът на Цеца и Аркан.

Той признава, че в случай че татко му е бил жив, нещата са щели да бъдат доста по-различни, в сравнение с са в този момент. „ Бях с сложен темперамент, само че се поправих. Може би, тъй като ми липсваше наличието на татко ми… Знаете по какъв начин в нашия край. Майката ще извика: „ Ще кажа на татко ти “ и детето млъква. Е, моята майка ме отгледа сама, татко ми го нямаше край мен, което беше необичайно. Може би трябваше по-малко да излизам и повече да изучавам, само че в този момент всичко си пристигна на мястото.

Синът на Цеца Величкович с мъчно детството поради гибелта на татко си сн. Инстаграм

Не мога да кажа, че скърбя за нещата, които направих. Може би по този метод трябваше да схвана какво не би трябвало да върша, с цел да знам какво да върша в този момент. Не скърбя, гордея се в всяка част от живота си и се пробвам през остатъка от него да върша неща, за които ще се приказва освен тук в нашата страна, само че и по целия свят. Не единствено в този момент, а и вечно “, споделя още Велко, написа ubavinaizdravje.mk.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР