Сега, когато не могат да пътуват, а трябва да останат

...
Сега, когато не могат да пътуват, а трябва да останат
Коментари Харесай

Какво правят инфлуенсърите по време на карантина?

Сега, когато не могат да пътуват, а би трябвало да останат по домовете си, някои от най-известните девойки в Инстаграм не стопират да бъдат дейни в профилите си и да споделят по какъв начин минават техните дни по време на карантината, която към този момент е обхванала цяла Европа. Те не престават да вдъхновяват с послания, с хрумвания по какъв начин да прекарваме времето си вкъщи и даже с аутфитите си пред огледалото.

Красивата французойка Габриел Кунезил, която живее сред Париж и Милано, тъй като през лятото се омъжи за италианеца Рикардо Позоло, споделя по какъв начин минават дните й на изолираност и по какъв начин се е засилила нейната тревога. За да се пребори със страховете си, Кунезил, която неотдавна основа и собствен фешън бранд – La Semaine Paris, почнала да чете книги за самопомощ и е решила най-сетне да се научи да готви.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil) на Мар 10, 2020 в 5:38 PDT

Най-важното обаче е, че до нея е Рикардо и кучето им Лупо, а една добре сготвена паста от обичания мъж постоянно може да върне усмивката на едно момиче. Габриел употребява и платформата на марката си, с цел да споделя потребни препоръки по какъв начин да преминем през интервала на карантина, без да изпадаме в тревога и даже меланхолия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil) на Мар 17, 2020 в 6:01 PDT

Надничаме в профила на още една обичана наша французойка – Жан Дамас, която не изпада в непотребен възторг със статусите си, само че по тази причина пък ни дава добра концепция да извадим картите и просто да поиграем.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanne (@jeannedamas) на Мар 17, 2020 в 12:15 PDT

Леандра Медин от пък сътвори хаштагът #goingnowherebutfukitimgettingdressed , с който провокира всичките си почитатели да не стопират да се грижат за себе си и да обръщат внимание на това какво обличат. Защото в този момент е моментът да експериментираме с облеклата си повече, даже и единствено пред огледалото.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) на Мар 17, 2020 в 10:37 PDT

Каролин Даур, която следим от дълго време и която не стопира да ни въодушевява както със стила си, по този начин и със пристрастеността си да спортува всеки ден (да, даже и по време на Седмиците на модата), взема решение да трансформира тренировките си в същинско развлечение с помощта на приложението Tik Tok , по което целия свят полудя. Един танц?
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur) на Мар 18, 2020 в 4:28 PDT

Киара Ферани и брачният партньор й, италианския реализатор Федез, които живеят в Милано, се включиха в предизвикването на своите съграждани, които излязоха да пеят и свирят по балконите си. Да, умеят да се забавляват италианците и даже в интервал на рецесия знаят по какъв начин да се любуват на това la dolce vita, от което и ние желаеме да прихванем.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) на Мар 15, 2020 в 11:06 PDT

 
Уплаши ли звездите коронавирусът?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР