Сeга, когато най-сетне притежава Twitter, Илон Мъск даде на служителите

...
Сeга, когато най-сетне притежава Twitter, Илон Мъск даде на служителите
Коментари Харесай

$20 на месец: платеният абонамент на Twitter може да поскъпне драстично

Сeга, когато най-накрая има Twitter, Илон Мъск даде на чиновниците на обществената мрежа нов ултиматум - да съблюдават крайния период за въвеждане на платена верификация в платформата или " да си съберат багажа и да изоставен ", написа The Verge. Според информация на америкапнското издание милиардерът желае да вдигне цената на незадължителния месечен абонамент на обществената мрежа, прочут като Twitter Blue, от $4,99 на $19,99 на месец.

Променената услуга ще включва нови функционалности, в това число и верификация на сметките. Според проекта потребителите, които към днешна дата имат верификация под формата на така наречен синя отметка, ще разполагат с 90 дни, с цел да се абонират за новата услуга. В противоположен случай ще изгубят значката, доказваща достоверността на техния профил.
 Понякога е добре да бъдеш уволнен: Мениджъри в Twitter ще си тръгнат с близо $100 милиона, в случай че Мъск ги освободи
Понякога е добре да бъдеш уволнен: Мениджъри в Twitter ще си тръгнат с близо $100 милиона, в случай че Мъск ги освободи

Кой с какъв брой си потегля

Служителите, работещи по плана, са били известени в неделя, че би трябвало да спазят крайния период до 7 ноември, с цел да вкарат функционалността, в противоположен случай ще бъдат уволнени

Илон Мъск беше безапелационен в месеците преди дълго чаканото придобиване на Twitter, че желае да преработи метода, по който платформата ревизира сметки и се оправя с ботове.

" В момента целия развой на верификация към този момент се преработва ", написа притежателят на Tesla в неделя.
 Доналд Тръмп се завръща в Twitter, само че не тъкмо в този момент: Илон Мъск преразглежда спрените сметки
Доналд Тръмп се завръща в Twitter, само че не тъкмо в този момент: Илон Мъск преразглежда спрените сметки

Бившият президент на Съединени американски щати бе цензуриран от остарялото управление на компанията, като профилът му бе заличен

Въпреки че закупи компанията едвам предходната седмица, Илон Мъск бързо напредва по въвеждането на разнообразни промени в Twitter. След като към този момент в профил огромна част от управлението на компанията, той възнамерява и съкращения на доста от чиновниците, които се чака да стартират работа тази седмица.

Откакто Мъск пое контрола над Twitter на 27 октомври вечерта, хората, занимаващи се с осъществяването на различнти негови нови планове,  работят до късно през нощта, в това число в събота и неделя

Абонаментът за Twitter Blue започва преди близо една година като метод за обзор на публикации без реклами от някои издатели. През няколкото тримесечия, в които обществената мрежа регистрира облаги като обществена компания след борсовия си дебют, рекламата донесе по-голямата част от нейните приходите.

Илон Мъск се стреми да усили броя на потребителите с абонамент, тъй че тази услуга да съставлява половината от общите доходи на компанията.

Милиардерът към този момент има, управлява или има обилни дялове в компании, разработващи коли, ракети, роботи и сателитен интернет, както и по-експериментални инициативи като мозъчни импланти. Сега той управлява и платформа за обществени медии, която дефинира по какъв начин стотици милиони хора споделят и получават вести.
 Илон Мъск купи Twitter и стартира чистка
Илон Мъск купи Twitter и стартира чистка

Най-богатият човек в света стана още по-влиятелен
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР