Сега е моментът да се обединим и покажем най-добрите си

...
Сега е моментът да се обединим и покажем най-добрите си
Коментари Харесай

Гешев: Ядосва ме страхливата реакция. Политици се държат като на пир по време на чума

„ Сега е моментът да се обединим и покажем най-хубавите си качества като народ. Стотици хиляди са загивали за България по фронтовете или от апетит и заболявания, само че все пак сме възстановили страната си. Сега не сме в такава обстановка, само че рецесията е пред вратата ни и се надявам да не сме закъснели. Това е отговорност на политиците и ги приканих да работят неотложно. Някои от тях не са осъзнали, че светът към този момент е различен и не престават все едно нищо не се е случило. Да мислят, че могат да извлекат политически дивиденти, да се нареждат за избори. А някои от политиците се държат като на гуляй по време на чума “. Това декларира основният прокурор Иван Гешев в изявление пред „ 24 часа “.

„ Някой народен представител в Народното събрание приказвал за това, че щели да дойдат танковете. Какви танкове? Сигурно към този момент имаме единствено три и те работят, в случай че не вали. Въобще не схващат, че няма да съществуват на политическата карта, в случай че не престават по този начин. Лошото е, че цената ще са прекратени животи на българи “, възмущава се Гешев.

Той приканва да се подготвим за най-негативните сюжети, с цел да можем да спасим колкото може повече хора.

„ Това не направиха и позволиха неточност съгласно мен множеството европейски страни и техните водачи. Твърде доста боязън от политически и стопански последици. Някои не престават да приказват единствено за стопанска система. Чакат след края на здравната рецесия да яхнат политически неизбежните стопански проблеми, които предстоят. Подсъдимият Прокопиев и той приказва единствено за стопанската система и цинично изяснява по какъв начин щели да починат “няколко десетки хиляди българи, по-голямата част от които възрастни хора с разнообразни други болести ”. Материалните неща се възвръщат, човешкият живот – не “, акцентира основният прокурор.

Всеки един от нас би трябвало да е деен в рецесията и да помогне с каквото може, безапелационен е ръководителят на държавното обвиняване.

„ Казвам да съблюдават рекомендациите на здравните управляващи. Стриктно. Старая се да ги съблюдавам и аз. При мен е малко по-различно. Работата и моментът са такива, че би трябвало да се срещам с доста хора. Старая се да давам образец. А за майка ми - постарал съм се да е оптимално изолирана, до момента в който не стане безвредно. Мисля, че по този начин би трябвало да постъпят всички, с цел да спасим тези, които са ни дали живот и са ни отгледали “, показа Гешев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР