Сега домът на Джема Рийд е по-скоро като база на

...
Сега домът на Джема Рийд е по-скоро като база на
Коментари Харесай

Майка на три деца се подготвя за коронавируса, гледката е неописуема СНИМКИ

Сега домът на Джема Рийд е по-скоро като база на борци против зомбита от следващия апокалиптичен филм.

32-годишната майка, откакто се нагледала на задоволително вести за ковид, решила, че би трябвало да поеме надзор над обстановката и да се приготви за най-лошия вид на развиване на събитията, осведоми News.com

Според нейните калкулации, храната и медикаментите им ще са задоволителни, с цел да може да издържи със фамилията си независимо цяла година.

"Разполагаме с почти 50 кг ориз и 50 кг леща - нашите пет килерчета са напълнени до дъно. Не съм параноичка, не мисля, че коронавирусът в действителност ще докара до непоправими последствия, само че когато имате три деца вкъщи, в никакъв случай не е прекомерно безвредно ", споделя Рийд.



Понастоящем в Австралия са регистрирани единствено 23 случая на зараза с Коронавирус. Въпреки че дамата не има вяра, че коронавирусът е опасност за националната сигурност, запасите й я успокояват.

Ако нещо се случи - консервирана храна, медикаменти, филтри за вода, походно съоръжение, зеленчукови семена, комплекти за първа помощ, кучешка храна и даже оръжия, ще оказват помощ на фамилията й да оцелее даже в най-неблагоприятните условия.

"Разполагаме и с доста отбранителни оръжия. Всичко е законно, несъмнено. Предимно ножове, брадви и електрошокови револвери ", споделя австралийката.



Но питателните ресурси несъмнено не са всичко. Джема и нейният брачен партньор особено развивали умения за оцеляване в дивата и не толкоз природа. Сега те знаят по какъв начин да обработват раната с това, което им се намира на разположение и по какъв начин да спрат кървене.

И в случай че за множеството хора дейности на семейство Рийд наподобяват несъразмерни, то от своя страна те са уверени: по-добре е да сте готови за всичко, в сравнение с след това да съжалявате.

"И в последна сметка, даже и да се оправят с ковид, несъмнено ще намерим приложение за нашите ресурси и умения ", приключва Джема Рийд

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР