Сега, докато загубата на Лиз Чейни все още отеква, е

...
Сега, докато загубата на Лиз Чейни все още отеква, е
Коментари Харесай

Завръщането на Тръмп e все по-вероятно

Сега, до момента в който загубата на Лиз Чейни към момента отеква, е време да свикнем с една мисъл - отмъстителният някогашен президент Доналд Тръмп евентуално ще се завърне. Системните опити за смазване на най-изтъкнатия му вътрешнопартиен критик демонстрират, че всеки в Републиканската партия, който няма поддръжката на Тръмп, ще се провали.

Слабостта на Байдън е силата на Тръмп

Но за какво необятната общност толерира това скандално и невиждано в исторически проект развиване? Отговорът се крие в пагубните резултати на Джо Байдън в социологическите изследвания: слабостта на Байдън е силата на Тръмп.
" По-добре ли сте през днешния ден, в сравнение с бяхте преди четири години? " - това беше елементарният въпрос, който зададе Роналд Рейгън през 1980 година, и който от този момент насам е най-важният аршин за изборните решения в Съединени американски щати.
Инфлация, криза, ценови гърмеж, миграция - и чувството за оскърбление, породено от безредното евакуиране на американските войски от Афганистан: всичко това оказва въздействие на американците.
Днес болшинството евентуално би дало отговор с " не " на въпроса на Рейгън. При Тръмп животът беше по-безгрижен.

Един импийчмънт може да провокира и революция

След политическото й заличаване наподобява, че единствено едно нещо може да спре Тръмп: правораздаването. Но вълната от отвращение, провокирана от обиските в дома му във Флорида, основава визия за това, което евентуално ще се случи, в случай че Тръмп бъде подложен на импийчмънт. След два несполучливи процеса за импийчмънт основният прокурор Мерик Гарланд знае до каква степен може да докара процесът против Тръмп - в краен случай до ръба на революция.
 
Основното затруднение е преодоляно

В името на обществения мир правосъдната власт евентуално ще се въздържи, до момента в който доказателствата не станат безапелационни и ясни. Така че, до момента в който следствието продължава, Тръмп преодолява спънка след спънка по пътя си към Белия дом. А с Чейни той отстранява голямата част от тях.

Със съкращения style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР