Седмият традиционен пролетен благотворителен бал на фондация Св. Иван Рилски“

...
Седмият традиционен пролетен благотворителен бал на фондация Св. Иван Рилски“
Коментари Харесай

Близо 30 000 лева събра благотворителният бал на фондация `Св. Иван Рилски`

Седмият обичаен пролетен благотворителен бал на фондация „ Св. Иван Рилски “ набра 29 625 лева от дарителски куверти и дарения, благотворителен търг, благотворителна лотария и благотворителен базар. 

Сред гостите, които поддържаха самодейността в Плевен, бяха представители на политическия, бизнес, медицинския и културен хайлайф.

Средствата ще бъдат употребявани за 10 реконструктивни интервенции на дами с карцином на гърдата и за зъбни протези на хора в затруднено обществено състояние.

„ Изключително съм щастлива, че за поредна година на едно място се събраха доста положителни сърца и направиха вероятното за подобряването на качеството на живот на нуждаещи се хора. Събраната сума е с над 30% от миналогодишния пролетен бал “, сподели доктор Елиза Георгиева, шеф на фондацията и шеф на МБАЛ „ Св. Панталеймон “.

Самата тя се включи в благотворителния търг, предоставяйки свои авторски фотографии.

Сред гостите, които почетоха събитието, бяха народните представители - Владислав Николов и Ралица Добрева, регионалният шеф Мирослав Николов, Петя Василева – заместник-председател на Общински съвет Плевен, кметът на община Оряхово Росен Добрев, представители на Ротари клуб Плевен, Лайънс клуб Плевен и изтъкнати жители на Плевен.

Водещи на събитието бяха Гери Дончева и Веселин Плачков.

Дочко Дочев, ръководител на Общинския съвет в Плевен, връчи почетен плакет на Фондацията от името на Борислав Михайлов, ръководител на БФС.

Фондация „ Св. Иван Рилски “ благодари на всички донори, най-големите от които са Владислав Монов, Магдален Димитров и Малинка Връбчева.

Част от събраните средства ще бъдат ориентирани и за мобилния стоматологичен кабинет на болница " Свети Панталеймон " в Плевен, чийто екип посещава дребните обитаеми места и оказва безвъзмездна стоматологична помощ на възрастни хора. 

До момента фондацията е осигурила 1028 зъбни протези и 10 реконструктивни интервенции на дами с карцином на гърдата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР