Седмици, след като връзката им стана обществено достояние на цял

...
Седмици, след като връзката им стана обществено достояние на цял
Коментари Харесай

Новата на Пике на успокоителни: Ето защо Клара Марти е в депресия!

Седмици, откакто връзката им стана публично притежание на целия свят, Пике и новата му - Клара Марти се демонстрираха самоуверено даже на няколко общи фотоси. Е, това очевидно се оказа огромната им неточност, еле пък на Клара. Която, несъмнено, мигновено всички гледаха и сравняваха с Шакира.

Злобата, която се изля върху главата на младата гърла, е несравнима с друга в последно време. Де факто Клара е упреквана за разрушеното семейство на всеобщата фаворитка Шакира и почитателите през днешния ден са настроени повече против нея, в сравнение с против Жерар Пике (който нали бил мъж, били му и слаби ангелите)...

Визията на Марти, съпоставена с тази на много по-голямата на години Шакира, несъмнено е в интерес на латино дивата. Клара е определяна като бозава, сива, скучна, неугледна и какво ли още не, до момента в който Шаки от години пали духовете и пристрастеностите в международен мащаб.

Е, всичко това си сподели думата и близки до Пике разкриха, че новата му възлюбена е изпаднала в нервозен срив и меланхолия. Клара не серпантина да плаче и даже не желала да излиза от вкъщи си, след което се доверила на лекарите и почнала банкет на успокоителни лекарства.

Докъде ще я докара това и ще издържи ли, в последна сметка, пристрастеността им с футболиста, тръпнем от неспокойствие да разберем.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР