Седмицата ще бъде динамична, интересна, с нови възможности за развитие.

...
Седмицата ще бъде динамична, интересна, с нови възможности за развитие.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември

Седмицата ще бъде динамична, забавна, с нови благоприятни условия за развиване. Ето какво ви поучава астролог Петя Георгиева в седмичния ни хороскоп.

Овен

Вие си падате по провокациите и през тази седмица ще се наложи да се „ преборите “ с много от тях. За страдание, не всички ще са от приятните, само че в случай че овладеете страстите, крайният резултат ще е задоволителен.

Конфликтните обстановки в фамилията ще са по-чести от нормално. Някой ще има потребност от помощта ви, а вие ще разполагате с лимитирано време и мотивът за различия е налице.

Не подценявайте сигналите за здравословен проблем. Ако не вземете незабавни ограничения признаците ще се задълбочат.

Телец

Събитията ще са динамични, няма да можете да се оплачете от досада. Ще се случат промени. Може да са свързани с вашата или на член от фамилията професионална реализация. И в двата случая ще ви се наложи да взимате бързи и аргументирани решения. Много е допустимо уреждането на част от въпросите да е обвързвано и с пътешестване.

Наблюдавайте деликатно реакциите и държанието на близките по време на сериозни обстановки. Ще забележите значими детайлности, които ще ви подскажат по какъв начин да комбинирате част от незабавните си задания.

Използвайте свободното си време за интелектуални занимания.

В началото на седмицата се ориентирайте към най-лесните занимания. Не разчитайте на подпомагане, а на професионализма си. Ще се наложи да работите независимо. Проявите на недоумение от страна на близките ще са прекомерно чести. На моменти ще имате чувството, че говорите на разнообразни езици.

Ще загубите по-малко време, в случай че не ги убеждавате в правотата си, а се вслушате в претенциите им. Ще има какво да научите, даже да ви наподобяват неоснователни. Най-малкото, ще осъзнаете, че сте позволили някои неточности, които към момента имате опция да оправите.

Търсете метод за повишение на познанията и възстановяване на уменията си. Съвсем скоро ще се убедите, че си е заслужавало.

Рак

Както нормално, ще имате подготвен отговор на всеки въпрос, само че на моменти може да се окаже, че не това е „ правилният “ отговор. Проявете примирителност, колкото и да сте сигурни в себе си. Ако близките настойчиво отхвърлят да одобряват мнението ви, може би е редно да си зададете въпроса: „ за какво? “. Преценете дали не е настъпил моментът, в който би трябвало да измененията позициите си по някои тематики.

Бъдете извънредно внимателни при споразумяване на финансови проблеми. Избягвайте бързите заеми и всевъзможни „ супер преференциални “ покупки от вида: „ единствено в този момент и единствено за теб “.

Четете деликатно всички документи, които се постанова да подписвате. Търсете документи за качество и всевъзможни други съпътстващи покупко-продажбите ви гаранции.

Лъв

Предстоящият интервал доста ще наподобява на „ слалом на дребни малки врати “. Всяко ваше желание в началото ще се натъква на някакво непредвидено затруднение. За благополучие, приятелите ви като че ли единствено това ще чакат, с цел да се „ включат в играта “ и да ви оказват помощ. Ще довършите всичко стартирано, въпреки и не толкоз бързо, колкото сте си представяли.

Младите представители на вашия знак ще се забавляват пълноценно. Непрекъснато ще участват на разнообразни развлекателни мероприятия или тук-там, където ще могат да покажат на какво са способни. Единствената заплаха при толкоз натоварен обществен живот е, че в края на седмицата може да останат без пукната стотинка и да посегнат даже на запасите.

Не подценявайте паниките на по-възрастните си близки, те сигурно ще имат потребност, в случай че не от помощ, то най-малко от вниманието ви.

Дева

Програмата ви ще се сгъсти още в самото начало на седмицата. Ще установите, че се постанова да се занимавате с много повече неща, в сравнение с в началото сте си набелязали. Анализирайте свързаността им и комбинирайте, не се ограничавайте единствено в една посока. Ако се мобилизирате, сигурно ще се справите. Не обещавайте подпомагане на близките, когато не разполагате с задоволително време. Искреният отвод е за предпочитане пред това да ги подведете.

Направеното през тази седмица ще е „ трамплин “ за професионалния ви прогрес, а за промени (ако обмисляте такива) е подобаващ краят на интервала.

Помислете дали с цел да улесните постигането на задачите, които сте си сложили не се постанова да усвоите нови умения.

Везни

Приятните изненади ще са свързани с най-близките ви родственици. Децата ви, в случай че имате такива, ще осъществят достижения, които ще са мотив за горделивост. Родителите също ще ви зарадват. Може да ви поднесат благ подарък, да се оправят сполучливо със личен здравословен проблем, да подскажат истинска концепция за организацията на домашните и битови отговорности, която би ви улеснила.

На работното място ситуацията ще е съмнително спокойна. Не прекалявайте с самодейността и не обсъждайте перспективните си планове. Заемете наблюдателна позиция, с цел да прецените какво действително ви затруднява и дали не се постанова да се заемете със самообразование в свободното си време.

Не се захващайте със задания, които не сте обезпечили финансово.

Скорпион

Новостите ще се случват най-вече на работното място. Може да се наложи да се натоварите с спомагателни отговорности, да ви изпратят на образование или пък краткотрайно да поемете отговорност за цялостната организация на работа. Не се съмнявайте в себе си, разполагате с задоволително капацитет, с цел да се справите. Няма да разполагате с задоволително време за детайлно обсъждане на решенията, само че ще можете да ползвате екипния потенциал.

Личните връзки ще са постоянни. Каквито и несъгласия да сте имали с обичания човек, те ще останат на назад във времето. Ще са значими единствено общите ви ползи.

Следвайте нормалния си динамичен стандарт и се въздържайте от генерални промени в всекидневието.

Стрелец
Спокойната зона ще е на работното място. Динамичната зона ще е при обществените контакти. Част от професионалните задания ще се окажат „ костелив орех “, само че колкото са по-засукани, толкоз ще са ви по-интересни и за всеобща изненада, ще постигнете изумително положителни резултати. Не е изключено шефовете съзнателно да ви разпореждат комплицирани проблеми, с цел да ревизират опциите ви, което пък за вас ще е „ добре пристигнало “.

Контактите ви ще са интензивни във всички посоки. Семейството ще се стреми да получи утвърждението ви, околните другари – мнението ви, а персони, с които съвсем не поддържате връзка ще имат предпочитание да споделят тайните си и да се похвалят със съчувствието ви. Точно с тези, последните, е най-добре да не се ангажирате. Нещото, от което минимум имате потребност през тази седмица са енергийните вампири.

Отделяйте време за спортни занимания.

Козирог

Не залагайте на „ остарели лаври “ през тази седмица. Търсете метод да внесете нововъведения в работния развой. Не се задоволявайте с постигнатото. Ако досега сте подготвяли някакви съществени трансформации, засягащи служебния ви статус, то в края на тази седмица най-вероятно ще имате опция да извършите крачка напред. Може да не е доста, само че ще си осигурите „ начална скорост “. Ще се отървете от фактори, които не сте одобрявали и са ви създавали грижи.

Що се отнася до ситуацията вкъщи, там е желателно да оставите самодейността на околните си. Вие се наслаждавайте на подобренията, които те вършат и не пестете похвалите си. Така те ще се почувстват оценени, а вие ще сте удовлетворени от нововъведенията.

Съчетавайте интелектуалната работа с физически занимания и назад. Не се лишавайте от придвижване.

Водолей

Освободете се от скептицизма, в случай че желаете да постигнете някакъв прогрес в специалността или бизнеса. Черногледството не оказва помощ, а вреди. Подредете усърдно дилемите си, проявете поредност и неотложност. Реално видяно, нищо от настоящата работа няма да ви затрудни. Сериозните проблеми може да са свързани с нежеланието да признаете грешките даже пред самите себе си и нежеланието да измененията отношението си към непознатото мнение.

Фокусирайте вниманието си към опциите за реализация на капацитета си, а не към вътрешните си страхове. Изказвайте мнението си непосредствено, само че сдържано и в границите на положителния звук. Въздържайте се от прояви на самоувереност и дебелоглав.

Не е уместно да предприемате каквито и да било промени, свързани с персоналните връзки. Ще се окажат преждевременни.

Риби

Заредете се с самообладание и се концентрирайте оптимално към световните си задания. Не си губете времето с незначителни дреболии. Почти непрестанно ще ви молят за услуги. Не се надценявайте и давайте единствено тези обещания, които можете да извършите. В противоположен случай ще се стигне до ситуацията, в което вършите непозната работа, а личната ви изостава. Не единствено ще разклатите позициите си и ще чуете упреци, само че може да претърпите и материални загуби.

Приемайте хората с всичките им дефекти и прерогативи. Никой не е съвършен и за вас е по-добре да се адаптирате към обстановката и да се опитате да се възползвате от нея оптимално, в сравнение с да се пробвате да вършиме „ революционни “ промени.

Във всеки миг, когато климатичните условия разрешават, си организирайте разходка измежду природата. Ще се убедите, че тя е най-ефективният и най-евтин метод за стабилизиране на тонуса ви./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР