Седмицата преди празниците ще бъде много емоционална и донякъде напрегната.

...
Седмицата преди празниците ще бъде много емоционална и донякъде напрегната.
Коментари Харесай

Седмицата преди празниците - напрегната и емоционална

Седмицата преди празниците ще бъде доста прочувствена и ненапълно напрегната.

Повече вижте в седмичния хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Отново сте мощно окуражени да свършите работата на „ целия китайски народ “ и в бързането ще допуснете неточности. Не се сърдете на забележките на близките. Запазете успокоение и се концентрирайте към съответните корекции.

Наближават празници, бъдете мъдри и отзивчиви, запазете другарските и колегиалните си връзки ведри. В края на седмицата ще получите извънредно приятна изненада.

Телец

Точно преди празниците ще съумеете да развихрите и фантазията и организаторския си гений. Искате или не на вас ще се падне „ достойнството “ да създадете приятна конюнктура и вкъщи, и на работното място и да извадите сътрудниците от зимния им латентен сън, заформяйки шумно празненство.Ще се радвате на благодарности и похвали за проявената самодейност.

В професионален проект няма да имате съществени усложнения. Работата може да е повече по размер, само че ще е в границите на уменията ви. Не прекалявайте с шегите, някои ваши изявления може да бъдат възприети двусмислено.

Близнаци

Ще се случат някои противоречиви моменти на работното място. Избягвайте пререканията, подхождайте дипломатично. Точно в този момент не ви трябват никакви разправии.

Обстановката вкъщи на моменти може да е леко конфликтна, освен това точно по отношение на празниците. Близките ще се опитат да ви трансферират някои отговорности, знаейки че не е редно.Те доста добре схващат претенциите и отхвърли ви, различен е въпросът, че обстановката не ги устройва.

Рак

Спешните занимания ще са свързани най-вече с дома и фамилията. Професионалните задания ще са или прекомерно малко, или прекомерно обикновени и, в случай че имате предпочитание, бихте могли да ползвате някой и различен ден отпуска, с цел да се подготвите умерено за празниците.

Ще ви поканят да присъствате на коледно празненство на сътрудниците ви, където ще създадете нови много забавни настоятелен контакти. Ще обмените опит и ще споделите свои хрумвания.

През седмицата ще имате посещаване от надалеч. Роднини или другари, които живеят отвън страната ще ви зарадват с наличието си.

Лъв

Противно на упованията тъкмо в края на седмицата ще ви възложат някаква прекомерно неразбираема задача. Не бързайте да се изнервяте, проверете първо наличната информация и съществуващия все още опит.

Най-вероятно ще се окаже, че някой съзнателно се пробва да ви „ поставя кол в колелата “. Не отхвърляйте да се заемете, само че не се и престаравайте. Колега, на който имате доверие ще ви подскаже по какъв начин да се измъкнете от обстановката. Не си позволявайте по-големи разноски за развлечения от в началото избраните.

Дева

Необичайно прочувствени сте преди празниците. Мислите ви са заети съвсем напълно с подготовката, пакетирането на подаръците, подбора на тоалетите и разпределението на местата към масата.

Опитайте се да дозирате професионалните си занимания. Ако нещо не се получава от първия път и не е задача с закрепен период ще е по-добре да я отложите. В края на седмицата ще се наложи доста бързо да вземете значимо решение, което ще е обвързвано с положителното ви въодушевление.

Везни

В началото на седмицата се заемете с най-сложните неща. Колкото по-бързо се справите, толкоз по-оптимистично ще е настроението ви. От там нататък всичко друго ще ви се получава без доста да му мислите.

Помислете дали имате неспазени обещания към някой от околните или приятелите си и побързайте да ги извършите.

Дайте си най-малко ден цялостна отмора преди празниците, с цел да възстановите физическото си положение и душевно равновесие.

Скорпион

Динамичен интервал, изпълнен с спорни и непредвидими събития. Настроението ви ще варира от едната прекаленост в другата и то поради фактори, върху които няма по какъв начин да влияете. Когато всичко е наред на работното място ще изниква някакъв проблем вкъщи и назад.

Някои неприятности можете да си спестите, преценявайки трафика, отчитайки капризите на времето и дистанцирайки се от хора, очевидно изглеждащи заболели. Наслаждавайте се на предпразничните моменти, даже да сте в инцидентна компания. Празниците по този начин или другояче предстоят, от вас зависи да ги посрещнете с усмивка.

Стрелец

Не позволявайте на мрачните мисли да завладеят съзнанието ви тъкмо преди най-светлите празници на годината. Ще се случат всякакви дребни неприятности през тази седмица, само че напълно няма да са съдбовни. Представяйте си позитивното решение, а не негативните последствия.

Ще възприемете обстоятелствата доста по-лесно, в случай че ги погледнете „ в профил “. Неангажиращото отношение ще ви подскаже и вярното решение. За празниците ще получите общителни предложения от няколко места. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже къде ще се чувствате най-добре.

Козирог

Нищо няма да стане от първия път, само че не си заслужава да се тревожите. Обстановката на работното място ще е много спокойна, никой за нищо няма да бърза и ще можете да вършиме по няколко опита, до момента в който постигнете стремежи от вас резултат. А най-важното е, че нито ще ви пришпорват, нито ще ви се бъркат в решенията.

В персонален проект събитията ще са по-интересни. Човек, с който не сте в доста положителни връзки ще се извини за държанието си. Ще ви учуди, само че и ще ви зарадва.

Друг, който постоянно ви е помагал ще ви подведе с заричане, което няма да извърши. Ще го приемете много мъчително, само че не бързайте с безапелационните решения тъкмо преди празниците.

Водолей

Стари проблеми ще придобият новост. Вероятно ще са свързани с незавършена работа, зарязан план или финансови отговорности. Ще се наложи да действате с по-интензивно движение, само че ще се справите и в края на седмицата ще се чувствате удовлетворени от себе си.

Ако сте дали обещание нещо на членове от фамилията или обичания човек направете го непременно. Никой не трябва да остава отчаян от вашата заплеснатост или слаба организация. Прегледайте още един път персоналния си график. Има действия, които без никакви опасения можете да отложите.

Риби

Някой ще предложи промени на работното място в напълно несъответствуващ миг. Не се противопоставяйте намерено. Използвайте приближаващите празници и подскажете, че е за предпочитане да отложите такива трудоемки трансформации. Най-вероятно ще получите мощна поддръжка от всички останали.

Ако има нещо премълчано или подозрения в персоналните ви връзки побързайте да изясните обстановката. Много малко е нужно с цел да намерите верни решения на противоречивите въпроси. За организацията на идните празници оставете самодейността в ръцете на обичания човек. Изненадите ще са приятни.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР