Седмица след като Златка Райкова изненадващо разкри, че е сгодена

...
Седмица след като Златка Райкова изненадващо разкри, че е сгодена
Коментари Харесай

Ето какво още освен пръстен получи Златка на Миконос

Седмица откакто Златка Райкова изненадващо разкри, че е сгодена за трети път, в този момент русата дива разгласява и видео от сантименталната гала.

Както към този момент ви съобщихме, някогашният състезател Карен предложи брак на плеймейтката в първокласен хотел не къде и да е, а на на остров Миконос. На клипчето, което той показа, се вижда стая, цялостна с балони във формата на сърце, и под, който е отрупан с листчета от рози. " Моя сродна душа, виждам те ", написа Карен под видеото, обръщайки се към избраницата на сърцето си. 
                             

Годежния пръстен той е избрал измежду сбирката скъпи бижута на известна френска първокласна марка, изключително желана в последно време измежду представителите на родния хайлайф – с нейни украшения се красят фолк звездите Мария, Преслава, Алисия, както и някогашната Мис България Антония Петрова Батинкова.

Влюбеният Карен обаче е подарил на половинката си освен пръстен. Както се вижда от видеото, подаръчните торбички са три, а на ръката на сияещата му избраница, с изключение на пръстен, блестят две гривни и часовник. 



Това е трети годежен пръстен за 36-годишната русокоска от Пазарджик за последните 4 години. След ММА боеца Георги Валентинов и някогашния футболист Благой Георгиев на колене пред нея падна и сегашният ѝ любим – Карен Хачатрян. И в този момент, откакто всички към този момент знаем, че отговорът на силиконовата хубавица е бил „ Да! ”, остава да разберем дали ще има женитба и по кое време. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР