Седмичен хороскоп за 20-26 априлmonitor.bg/bgОвен 21 март – 20 април20-и

...
Седмичен хороскоп за 20-26 априлmonitor.bg/bgОвен 21 март – 20 април20-и
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица

Седмичен хороскоп за 20-26 април

monitor.bg/bg

Овен 21 март – 20 април

20-и е ден на големите апетити. Всеки желае най-хубавото за себе си, за празника и за околните си. Очертават се конфликти на ползи, внимавайте и на пътя. Венера навлиза в Овен, а Слънцето го напуща. Тази рокада ще ви донесе любовна страст, която може да обърка живота и деловите ви връзки.

Денят ще донесе кратковременно задоволство последвано от дни на разочарования. Неделята ще е ведра и спокойна. Цветница е, почитаме празника на околните ни с имена на цветя. Денят се свързва с човешката душа. Правете това, което ви идва от вътре. На 22-и всичко подхванато ще ви носи шанс и одобряване в бизнеса и в обществото. Ще получите оферти и вести, за които ще почерпите. Стартирайте нови планове, започнете нова работа и активност. 23-и е денят на леденото сърце. Всеки мисли единствено за себе си и не е податлив на отстъпки. Ще имате късмет да изпреварите сътрудник и да се внедрите на влиятелна позиция. Родените към 5-10 април ще получат чудесна опция за обществена изява и облага в бъдеще. На 24-и е евентуално да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Това е може би най-рисковият ви и неподходящ ден за интервала. Не предприемайте и не планирайте нищо съществено и значимо. На 25-и може да постигнете значима цел, само че на висока цена. Отложеното за 26-и ще ви донесе наслада, обич и облага. Чакат ви чудесни празнични дни.

Телец 21 април – 20 май

Слънцето навлиза в Телец на 20-и в 08ч. 56 мин. по Гринуич. Малко преди обед е съвпадът му с Уран, който работи магично, магнетично и носи мълниите в живота ни. Нещо ще се промени, може да се наложи пътешестване в друга от плануванаъа посока. Ще уловите трендовете къде е по-голямата изгода за вас, само че не и къде са същинските усеща. Луната ви гледа в съпротива през уикенда. Ще се почувствате прочувствено подтиснати и ще изпитвате някаква виновност. Важното е в събота да не предприемате значими стъпки и да не се обвързвате с никого за нищо. На 22-и може де получите вести, за които да почерпите. Всяка стъпка ще е значима. Не се спирайте и ограничавайте, тръгнете в посоката на триумфа, упоритостите и достиженията. На 23-и ще се получава по заслуги. Падат маските, виждате реалноста в връзките и на 24-и вършиме ход, без да се притеснявате и преценявате с никого. Мислете и действайте независимо, не споделяйте хрумвания и планове, в случай че желаете да спечелите. Може да накарате някой да свърши вашата работа, а парите и премиите да останат за вас. Хвърляте мрежата и хващате риба-баламурник. 25-и дава криле на упоритостта ви. Всяка цел е елементарно достижима. За петък ограничете контактите. Едно пътешестване може да се провали или да не ви води там, където сте възнамерявали. Чака ви тежък Великден. Съобразете се с околните.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 20-и елементарно може да се скарате с всички и то по незначителни мотиви. Денят е зареден с експанзия. Натрупаният стрес ви кара да се държите нападателно, а и отсрещната страна няма да съблюдава разпоредбите. Обърнете вмнимание на сънищата си, в тях е закодиран казусът, който би трябвало да решите. На Цветница не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Всичко да се дели поравно. Посетете родственици и близки, разпределете времето си поравно за всички, които обичате. На 22-и ви чакат тежки борби, компроматна офанзива и опити за опълчване. Важното е първи да получите значима информация, с цел да изпреварите конкуренцията. Печелят тези, които първи научат истината. 23-и е денят на ледените сърца. Конкуренцията прави сплотяващ силите си ход и усилва натиска. Очертават се проблеми на работното място, Луна и Юпитер са в съпротива на Марс от вашия знак. „ Ритате против ръжена ”. Вероятно е да не овладеете нервите си и да кажете нещо, за което ще съжалявате или някой може да ви потърси сметка. 24-и ден на мрежата. Няма други функции с изключение на тези на паяка и заблудената муха. Дано знаете какво вършиме. Не се предлага подписване на нови контракти и брак. 25-и ще дефинира нова цел и посока, преградите елементарно се преодоляват. На 26-и ви чакат пътувания. Идват празнични моменти и незабравими срещи.

Рак 22 юни – 21 юли

Чака ви прелестен уикенд. Ще се окажете на точното място. С лекост може да заемете мястото на някой различен на фамилната или другарска софра. 20-и е ден на огромните упоритости, нека съумеете да реализирате своите. Пътувайте, гостувайте и се забавлявайте на Цветница. Старайте се да огреете на всички места, да не забравите непосредствен с име на цвете и да разпределите подаръците по приятелски. Денят носи естетика сред астралното и физическото тяло. Дано и в живота ни участва тази естетика. 22-и дава късмет на огромните упоритости. Ще осъществите преспективни връзки, ще получите информации, които ще разрешат да извадите шанс и да извършите верния избор в точния миг. Нека възприятието за мярка да не ви напуща. Планирайте среща с възможни спонсори вечерта. 23-и демонстрира на кого и какво към този момент не може да се разчита. Маските падат. В идващите два дни ще ви е мъчно и може да се чакат проллеми на разнообразни равнища. Най-рисковият ви ден за интервала е 24-и. Лесно може да попаднете в клопки за наивници, да ви излъжат при покупки и доставки, да си дадете парите напразно, да влезете в завладяващи и нездравословни връзки. Най-лошият ден за годежи и подписване на брак. 25-и разрешава да се реализиран високи цели, а в петък е време за пътешестване и посещение, за огромни покупки и другарски срещи. Не се претоварвайте.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се рискова събота за родените в първата декада. Слънце, Уран и Луна образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Тези аспекти предизвикат неприятни срещи и междуличностни спорове. Не поемайте непотребни опасности. Отварят се големи апетити, само че освен във връзка с храната. Ще се пробвате да поставяте условия, ще се държите ултимативно и не е изключено да загубите скъпо партньорство. На Цветница природата се стреми да резервира статуквото на пълнолунието. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. 22-и ще ви донесе шанс, вести и срещи, които ще носят благоприятни условия за издигане в работата и в обществето. Ще получите предложение, за което ще почерпите. Всичко подхванато ще носи изгоди. На 23-и ще елиминирате зложелател и ще се наложите при договаряния. Край с маскарада, кажете на всеки в очите от какво сте недоволни и какво изисквате. На 24-и не сключвайте нов контракт, не се обвързвайте нито на думи нито с документи и ограничете контактите изключително с непознати. Ден на зарибяващи и подвеждащи срещи. Нищо не е такова, каквото наподобява и се предлага. Не правете огромни покупки и вложения. На 25-и ще отхвърлите подозренията и ще вземете значимо решение. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. В петък рискът още веднъж ви диша във врата. Внимавайте при пътувания, контролирайте се оптимално.

Дева 23 август – 22 септември

В събота сте елементарно податливи на внушения и съблазни. Искате най-хубавото от живота, само че то ще ви се сервира с неприятна гарнитура. Претенциите към вас ще се усилят, ще се почувствате ощетени след приятните на пръв взор срещи. В неделя ситуацията е омиротворяваща. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Цветница е, празнувайте с близки и обичани. В този ден крясъците разболяват. За вечерта се обрисува нещо неприятно или позвъняване, което ще ви разстрои. На 22-и елементарно се отива в крайности, в случай че  приемаш нещата прекомерно персонално. На 23-и в хороскопа ви се образува планетен кръст. Може да се наложи да прекратите някои връзки заради открити неистини и изменничества. Маските падат, виждате някого в същинската му светлина, само че и вашите неточности и неистини ще станат притежание на тези, от които зависите. В този ден на всички равнища се води компроматна война, която на 24-и ще отстреля и в профил от играта най-невнимателните и тези, които много са прекалили с права и общи запаси. Не се обвързвайте с нови контракти и обещания, които ще ви затруднят и вкарат в опасности. 25-и ви носи победи, награди и финансово стимулиране. Ще се справите с неприятните положения. Вечерта си поръчайте сън, в който да получите съвет за значим избор. В петък пътувайте, освободете се от неприятни задължения, не замествайте сътрудник.

Везни 23 септември – 22 октомври

От събота Венера ще ви гледа в съпротива от знака на Овена, само че пък Слънцето ще навлезе в Телец, тъй че ще имате късмет за креативен и настоятелен прогрес, за професионален напредък, само че на фона на проблеми в любовта. Смирете апетитите. Вероятни са изневери, които ще ви докарат повече неприятности, в сравнение с персонално задоволство и обич. В този ден наклонността е всичко да се предозира и пресолява. В неделя ще е доста по-спокойно и ведро. Ще имате чудесни мигове. Посрещнете празника с обичаните ви хора с имена на цветя. Пътувайте, посетете близки, с които връзките са поохладнели. 22-и дава късмет за нещо прелестно, за предложение, което ще ви издигне на влиятелна служебна позиция и за предложения от чужбина. Не бързайте да се хвалите до момента в който рибата е още в морето. В идващите дни намерено ще ви се вреди. 23-и изисква нов метод в изменящата се обстановка. Ще се наложи да се откажете от някои илюзии. Всичко значимо да се ревизира. Не оставайте различен да ви движи виновната работа. На 24-и може да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Не сключвайте нови контракти и брак. Търсете подмолни претекстове във всичко, което ви споделят и оферират. На 25-и преградите са повече пред родените към 10-15 октомври. В петък пътувайте, пазарувайте, настройте се на празнична вълна. Неприятностите ще се не помнят.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, в които ползите ви ще се сблъскат с тези на близки и другари. Всеки тегли в неговата посока. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а това ще носи и финансови терзания. Не се изхвърляйте доста с подаръците за околните. 20-и е денят на големите апетити освен във връзка с храната, а по всички линии на живота. Вероятни са спорове и остро опълчване. В неделя е по-спокойно, само че в случай че повишете звук магията на празника ще се скапе. 22-и ви дава късмет за прогрес и професионален напредък. Може да ви възложат преспективна поръчка и работа. Планирайте за следобяд среща със спонсори. 23-и е ден за презареждане, за слагане на условия и ултимативна игра. Всеки ще получи по заслуги, ще си дадете сметка в какво сте постигнали прогрес и къде сте се издънили. На 24-и не приемайте на гола религия новите хрумвания. Тенденцията е всичко, което ви кажат или предложат в този ден да е неистина и машинация или най-малко да не съдържа цялата истина. Лош ден за запознанства и брак. 25-и ви доближава към заветна цел, която ще ви сложи на завет от поблемите. Всичко подхванато ще има триумф. В петък ще имате терзания към пътувания.  Родените в първата декада да не рискуват ненужно. Внимавайте къде какво оставяте и какво взимате със себе си, с цел да не се връщате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 20-и се засилва змеят на желанията ни. Апетитите са големи, всеки желае и претендира и не е податлив да се преценява с условията и потребностите на другите. Внимавайте и се постарайте да туширате свадите в зародиш, с цел да не си развалите презниците. Вечерта ще сънувате оракулски сън. На Цветница в живота ви ще настане омиротворение, ще ви движат благи и жезнеотвърждаващи импулси, експанзията ще се стопи. В понеделник всеки ще получи това, което е заслужил в предишните дни на усърдие или безнаказаност. Луната е във вашия знак на 22-23-и. Вечерта на 22-и не коментирайте неприятни за околните ви тематики. За 23-и определете среща с възможен покровител. Преговорите на всички равнища ще са сложни, само че в случай че тъкмо знаете какво желаете ще го постигнете. Откажете се от една заблуда, не позволявайте да ви объркват непознати въздействия и на 24-и, когато с лекост може да бъдем зарибени и използвани. В този ден се залагат мрежи за наивници на всякаква възраст. Не подписвайте нови контракти и не приемайте нови предложения. Не давайте компетенции на никого да се разпорежда с делата ви. Отложенто за 25-и ще ви донесе пари и преимущества и ще отвори за вас нови хоризонти в работата, бизниса и живота. В петък не е ден за работа, нещо може да се обърка. Не замествайте сътрудник. Пътувайте следобяд.

Козирог 22 декември – 20 януари

20-и е ден на огромната алчност, на огромните искания и условия освен от ваша страна, само че и от страна на близките към вас. Венера към този момент ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена, тъй че в емоционолен проект нещата може да излезат от надзор. Не взимайте пребързани решения за събиране с един или за разлъка с различен. Родените в първата декада вървят към тотална смяна в метода си на живот. Сутринта Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Телец и някаква невидима мощ стартира да работи във ваш интерес. Може в любовта да си имате проблеми, само че в веществен проект вървите към сталбилизация, към придобивки и по-висок стандарт на живот. Ще го почувствате в неделя, когато нещата ще се успокоят и нека настъпи естетика и помирение и при вас. 22-и идва с оферти и новини, които ще ви зарадват. На 23-и длъжници ви се издължават, само че и вие би трябвало да го извършите. Изпитото ще бъде платено. На 24-и притискате близките и се държите ултимативно. Ако помогнете на някой изпаднал в рецесия ще си спечелите приближен човек за цялостен живот. На 25-и ръцете ви са развързани и сърцето е свободно. Може да извършите мощен ход, да обезпечите бъдещето си с нови контракти или старт на нови действия и връзки. В петък пътувайте, пазарувайте, радвайте се на живота, планирайте визити и чакайте другарски визити.

Водолей 21 януари – 19 февруари

20-и е ден на спорове заради нарасналите ни условия един към различен. Родените до 1 февруари ще изживеят тежки и мъчителни моменти. Нещо ненадейно може да промени добре подредената ви стратегия. Луна, Уран и Слънце подписват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Туширайте разправиите в зародиш и ще имате приятни празнични дни. Спазвайте разпоредбите на пътя. Чакат ви промени в метода ви на живот и някакво значимо за бъдещето ви посещение. Ще ви търсят по няколко линии освен за удоволствия, само че и за работа. 21-и е ден за пречистване на терени и връзки. Празникът сближава сърца и ориси, само че някой ще си поплаче, в случай че е надалеч от околните си. На 22-и излизате от примката на отрицателните събития, получавате предложения и работата ви се отпушва. 23-и носи заслужени награди за старанията в предишното. Ледовете се топят. В този ден е мъчно да скриеш същинските си мисли и усеща и в случай че изпитваш към някого благосклонност или неприязън ще си проличи. Вероятно е да привлечете спносори и благодетели, които да ви обезпечат отбрана за бъдещето. На 24-и всички се нуждаем от отбрана. Очертават се опити за операция и влияние. Останете където сте, не правете крачка в нова посока и не се обвързвайте с никого на никаква цена. На 25-и губят хората с комплекси. На 26-и Луната навлиза във Водолей, пътят пред вас се почиства.

Риби 20 февруари – 20 март

На 20-и може да се разсъните с оракулски сън, който ще ви помогне да решите проблемите, насъбрани в предишното. В този ден е противопоказно да влизаш в кавги. Бъдете дипломатични и ще постигнете оптималното. Печелят тези, които могат да ни „ вадят душата с памук ”, които знаят слабите ни места и съкровените ни стремежи. Венера напуща вашия знак, някой може да се почувства уединен и зарязан. На Цветница ще изживеете приятни моменти, ще пътувате и ще ви гостуват. Бъдете покрай хората, които обичате и ви обичат същински и това ще ви донесе утешение. 22-и е ден на професионални борби изключително за родените до 1 март. В идващите два дни може да влезете в обвързващи положения и да сключите неравностойни контракти. 23-24-и са заредени с някаква експанзия и заплаха. Очертава се компроматна офанзива, опити за интервенция в делата ни както в професионален, по този начин и в съкровен проект. Не предприемайте нищо значимо и на 24-и не се обвързвайте с никого. На 25-и най-малко една цел може да бъде реализирана, само че отново с цената на взаимни отстъпки от ваша страна. Хората с комплекси елементарно могат да бъдат манипулирани. Време е да излезете от рискова и нездравословна за вас среда. 26-и ви освобождава от грижи, проблеми и задръжки. Обърнете тил на всичко, което ви затормозява и се отдайте на презничната атмосфера. Чака ви превъзходен Великден.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР