Седмичен бюлетин – 24.03.2023от - 26.03.2023, 17:404Изборът днес е между

...
Седмичен бюлетин – 24.03.2023от - 26.03.2023, 17:404Изборът днес е между
Коментари Харесай

Седмичен бюлетин – 24.03.2023

Седмичен бюлетин – 24.03.2023от - 26.03.2023, 17:404Изборът през днешния ден е сред ГЕРБ и Политическа партия, колкото и това да опростява обстановката
Най-голямото очакване от следващите пети подред избори е съставянето на постоянно държавно управление. Нищо ново, това беше най-малко заявеното очакване и на предходните избори, единственият път, когато това се осъществя беше през ноември 2021 година когато Кирил Петков реализира една сложна четворна държавна коалиция. Очакването е както измежду жителите, по този начин и измежду политическите партии. Но, парадоксално, тези упования някак не кореспондират с действителните благоприятни условия. Коментар на проф. Антоний Тодоров

 

 
 магазин за хранителни артикули регулация Цени, артикули и надценки: българинът има богат избор на обекти и се възползва от разнообразието
През последните седмици институционалното и публично внимание е мощно фокусирано върху цените на питателните артикули и активността на огромните хранителни вериги.

Докато се разясняват цени и надценки, търговски практики и връзки на веригите с локални производители, прави усещане неналичието на познание и изобщо информация за действителната роля на веригите в продажбите на дребно в страната.

 

 
Миротворците “ Путин и Си: Кои са основните моменти от срещата им
Китайският водач Си Цзинпин и съветският президент Владимир Путин приключиха двудневните си диалози с топли думи за другарството сред Китай и Русия и взаимни рецензии към Запада, само че без признаци за дипломатически пробив по въпроса за Украйна. представяме петте основни момента, с които ще бъде запомнена срещата:

 

 

 
 Credit Suisse, швейцарска банка Ако Швейцария не може да избави банките си, кой може?
О, Швейцария – тази красива страна на финансова непоклатимост, надеждност и всичко, което е просто малко скучно. Вече не. Тъй като Credit Suisse, 19-ият по величина заемодател в Европа, се срина, трансформирайки се в най-драматичната банкова жертва от финансовата рецесия през 2008 година насам, терзанието в този момент е, че това ще се окаже първото домино във верига, която се простира по целия свят.

В края на краищата, и преди сме се сблъсквали с тази обстановка и тя не беше по никакъв начин приятна.

И в случай че скучната, сигурна Швейцария не може да избави банките си, тогава кой, по дяволите, може?

 

 
 задачата невъзможна Мисията допустима в „ Мисията невъзможна “: българка с роля в екшъна с Том Круз
Том Круз е може би най-големият и различим холивудски артист в целия свят, а поредицата „ Мисията невъзможна “ – един от най-печелившите франчайзи. А в новата част на екшън приключението взе участие в дребна роля и българската актриса Доротея Толева, позната на феновете от сериала „ Господин Х и морето “.

 

 

Проследете посредством ДЕБАТИ.БГ най-важните събития и най-важните мнения
за миналата седмица непосредствено в електронната ви поща.
Абонирайте се за нашия безвъзмезден седмичен бюлетин,
с цел да ви го изпращаме всеки петък.

E-mail Адрес*

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР