Седемнадесет бойци хути са били убити при атаки на САЩ

...
Седемнадесет бойци хути са били убити при атаки на САЩ
Коментари Харесай

Йеменските бунтовници казват, че 17 бунтовници са били убити при водени от САЩ атаки

Седемнадесет бойци хути са били убити при офанзиви на Съединени американски щати и Англия, заяви йеменската бунтовническа група посредством формалните си медии след обществени погребения в столицата Сана.

„ Телата на редица мъченици на нацията и въоръжените сили и силите за сигурност, починали вследствие на бомбардировките на американо-британската експанзия, бяха пренесени през Сана през днешния ден в тържествено погребално шествие “, формален представител на хутите оповестиха медиите в събота, изброявайки имената им.

Съединени американски щати и Обединеното кралство нанасят удари по цели на хусите в Йемен от средата на януари в опит да ги накарат да спрат офанзивите си против кораби в Червено море.

Подкрепяните от Иран бунтовници, които управляват огромна част от разкъсвания от войната Йемен, в това число пристанището на Ходейда, са атакували това, което съгласно тях са кораби, свързани с Израел, в отговор на войната против Газа.

Съединени американски щати обявиха в четвъртък, че армията им е направила няколко удара против ракетни установки, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР