Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън записа най-бързата обиколка в днешната

...
Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън записа най-бързата обиколка в днешната
Коментари Харесай

Третата тренировка в Унгария е за Хамилтън

Седемкратният международен първенец Люис Хамилтън записа най-бързата обиколка в днешната последна трета подготовка преди квалификацията за Гран При на Унгария от 16:00 часа българско време.

Британската звезда на Мерцедес бе по-бавният водач на немския тим през вчерашния ден и в огромна част и на днешната подготовка, само че в последните минути на симулация на квалификационни обиколки разкри същинското си движение.

С второ време остана Макс Верстапен от тима на Ред Бул. Водачът във краткотрайното класиране при водачите бе по-бавен от главния си съперник за международната купа през тази година с 0.088 секунди.

Трети остана вторият водач на Мерцедес Валтери Ботас. Финландецът бе по-бавен от съотборника си на 0.229 секунди.

Тежък удар на Мик Шумахер в защитните заграждения на 11-и завой провокира развяване на червени флагова и прекъсване на третата свободна подготовка 16 минути преди края.

Тренировката бе възобновена осем минути преди края и всички водачи побързаха да излязат на пистата и да опитат да подобрят времената си в симулации на квалификационно движение.

На четвърта позиция най-бърз от останалите зад първите трима водачи се класира Карлос Сайнц. Испанският водач е с нов мотор в своя болид на Ферари и ще се надява на мощно показване този уикенд. Зад испанеца на пето място в тренировката финишира неговият съотборник във Ферари Шарл Леклер с идентично време.

Шести резултат съумя да запише Ландо Норис от тима на Макларън, а едвам седми остана Серхио Перес от Ред Бул. Мексиканецът продължава със усложненията си да се приближи до темпото на съотборника си, откакто бе със секунда по-бавен от него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР