Седем станаха жертвите на инцидента, при който бърз влак в

...
Седем станаха жертвите на инцидента, при който бърз влак в
Коментари Харесай

Расте броят на жертвите на влаковата катастрофа в Турция

Седем станаха жертвите на случая, при който бърз трен в Турция, пътуващ към Коня, се блъсна в локомотив.
От кабинета на губернатора на Анкара оповестиха, че още един от ранените, който е бил в тежко положение, е умрял. Сред починалите е и машинистът на влака, предадоха международните организации, представени от БГНЕС.
Трима от ранените 46 души са в тежко положение. По-рано губернаторът на Анкара Васип Шахин беше съобщил, че жертвите на случая са 4-ма, а ранените са 43.

Seven people have reportedly been killed and 46 injured after a Turkish high-speed train crashed. https://t.co/4wOAvXX2SV pic.twitter.com/nTmCFklLZc
— Beyonce`s cusin (@vickisex) 13 декември 2018 година
Припомняме, че пътуващият към Коня трен се е блъснал в локомотив, който бил претрупан да извърши инспекция на релсите по същия маршрут. По думите на губернатора не престават напъните за търсене и избавяне на потърпевши. В ход също по този начин са и " механически следствия ", с цел да се разбере какво тъкмо е предизвикало злополуката в региона на Йенимахале.
Кадрите, популяризирани от съветски медии, демонстрират, че някои вагони са дерайлирали, а парчета от влака са разпръснати по железопътната линия. Общественият прокурор в Анкара стартира следствие на злополуката, осведоми по-рано Анадолската организация.

#BREAKING — A Turkish high speed train has crashed into an overpass and two carriages have toppled over in Ankara wounding several. pic.twitter.com/9a2db7BzsY
— Intl Breaking News (@intlbreaking) 13 декември 2018 година
През юли турската жп мрежа беше връхлетяна от друга покруса, при която починаха 24 и стотици бяха ранени, откакто трен дерайлира в провинция Текирдаг, Северозападна Турция. Тогава случаят стана заради ерозия на земята след мощните превалявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР