Седем полски полицаи са били ранени по време на атака

...
Седем полски полицаи са били ранени по време на атака
Коментари Харесай

Мигранти раниха седем полицаи на границата между Полша и Беларус

Седем полски служители на реда са били ранени по време на офанзива на мигранти на границата сред Полша и Беларус , заяви в „ Туитър “ полската полиция, представена от TACC и.

„ Седем служители на реда бяха ранени по време на офанзивите “, се споделя в известието. Сред потърпевшите има: служител на реда, който е бил ударен с камък в главата, след което е откаран в болница, служител на реда с рана на главата, който също е откаран в болничното заведение, и петима служители на реда с пострадвания на ръцете и краката. " „ Нараняванията са породени от хвърлени към нас предмети “, оповестиха от полската полиция.
 Полша граница БГНЕС

Полските граничари и армията също осведомиха за ранени чиновници . По последни данни в тези служби е потърпевш по един човек.

Във вторник огромна група мигранти на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кузница - Брузги са почнали да хвърлят камъни и други предмети по полските сили за сигурност, охраняващи границата в конфликти, траяли повече от два часа . Полската страна осведоми, че мигрантите също употребяват звукови гранати и се пробват да пробият оградата . В отговор на тези дейности полските служби използваха сълзотворен газ и водни оръдия.
 Полша граница БГНЕС

В момента ситуацията на граничния пункт е спокойна. Според полските управляващи мигрантите се връщат в някогашния си лагер надалеч от контролно-пропускателния пункт, който беше основан преди седмица при първия опит за нахлуване на границата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР