Седем полицаи бяха ранени и най-малко 30 души бяха арестувани

...
Седем полицаи бяха ранени и най-малко 30 души бяха арестувани
Коментари Харесай

Полицията арестува 30 в Портландския държавен университет, след като анти-израелски агитатори окупираха библиотека два пъти за един ден

Седем служители на реда бяха ранени и минимум 30 души бяха задържани в Портландския държавен университет в четвъртък след анти- Израелски пропагандатори са окупирали библиотеката в кампуса, съгласно полицията в Портланд.

Департаментът сподели, че арестите произтичат от това, че пропагандаторите са влезнали нелегално в библиотеката Милар за повторно, макар напъните на управляващите да я опазят откакто в началото я разчистиха в 9:30 сутринта локално време в четвъртък.

Операцията стартира в 6 сутринта, когато служители на реда от Портланд и от трите региона откриха периметър към библиотеката и започнаха да споделят на жителите да изоставен. След " многочислени известия " без триумф, чиновниците се реалокираха в постройката и започнаха " съзнателно, методично и ориентирано към сигурността почистване ", започвайки от последния етаж, сподели полицията.

На този етаж полицията откри барикади, вандализъм и предмети, „ готови за евентуално нахлуване “ против чиновниците, работещи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР