Седем италиански отбора от Серия В и Серия С са

...
Седем италиански отбора от Серия В и Серия С са
Коментари Харесай

Българският нападател Андрей Гълъбинов е получил оферта от Иран

Седем италиански тима от Серия В и Серия С са свързвани с българския нападател Андрей Гълъбинов, само че той може да поеме в изненадваща и екзотична дестинация, оповестява уеб сайтът tarafdari.com.

Гълъбинов може да се озове в шампионата на Иран, защото с него са се свързали сътрудници, които го оферират на локалния гранд Персеполис. Ако това се случи, опитният таран ще играе за първи път в кариерата си отвън Апенините.

В информацията се загатва, че " макар опитите на мениджъри, близки до клуба да докарат бразилски нападатели, последните старания на медиаторите са свързани с нападателя на Андрей Гълъбинов, който в предишното е бил национал на България и е играл в италианската Серия А ".

Следва показване на Гълъбинов за пътя му от детско-юношеската школа на ЦСКА, престой в тази на Омония (Кипър) и дебют в мъжкия футбол в Италия. Подчертава се интервалът му в Новара (2015 – 2017) като най-успешен със 73 мача и 25 гола. Във втория си мач на най-високо равнище вкарва във вратата на Ювентус с екипа на Дженоа. За националния тим на България е вкарал 2 гола в 14 мача.

Гълъбинов към този момент е провел диалози с медиаторите на Персеполис (Иран) и сега се чака неговия отговор. За последно той беше футболист на Реджина, само че отборът загуби лиценза си за Серия В и това го направи свободен сътрудник. В интерес на истината, синът на българската волейболна легенда Асен Гълъбинов не игра доста, само че повода е тежка травма, с която той влезе в сезона.

От началото на шампионата на Иран са минали четири кръга, а Персеполис е на 2-о място с 10 точки от три победи и едно тъждество, на 2 след водача Сепахан.

Иначе през днешния ден медиите на Апенините свързват 34-годишния Гълъбинов с Катандзаро, където чартърен има още един български национал – младият бранител Димо Кръстев. Катандзаро обаче избира сред трима, като другите двама са Марчело Трота, някогашен нападател на Авелино, и Цетер, за последно носил екипа на Бари.

Според медиите в Италия, в предходните дни и седмици разнообразни сътрудници са предложили българина на Бари, Сампдория, Казертана, Венеция, Каляри, Бреша и Леко, а старши треньорът на Таранто го е отказал.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР