Седем души загинаха, след като малкият самолет, с който са

...
Седем души загинаха, след като малкият самолет, с който са
Коментари Харесай

Малък самолет катастрофира, седем загинаха

Седем души починаха, откакто дребният аероплан, с който са пътували, се разруши в селскостопански регион на югоизточния бразилски щат Минас Жераис, оповестиха управляващите, представени от Франс прес.

Едномоторният аероплан, който е летял от Кампинас за Сао Пауло, се е разрушил, откакто е получил щета във въздуха над миньорския град Итапева, оповестиха за Агенция Франс Прес пожарникарите от Минас Жераис.

" Седем души (които са били на борда) бяха открити мъртви ", оповестиха те в последния си бюлетин, откакто в началото оповестиха за откриването на три тела измежду останките на самолета.

Снимки, направени от локални поданици, които демонстрират останките на самолета малко след рухването му върху рид, затрупан с трева и дървета, бяха публикувани в обществените мрежи и в бразилските медии.

Сутринта в региона, където се е случила нещастието, е валял пороен дъжд.

Експерти от Гражданската полиция на щата към момента работят на мястото, с цел да се опитат да открият аргументите за случая, дружно със чиновници от Центъра за следствие и попречване на авиационни катастрофи, показва Агенция Франс Прес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР